Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Odgovori
Korisnikov avatar
Radoye
Administrator
Postovi: 8760
Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:11 am
Lokacija: preko okeana

Re: Uprava

Post od Radoye »

srkins napisao:Ma dug je onoliki koliki u datom trenutku upravi odgovara da kaze da je...
I sve dok je tako nece niko uloziti jednu svoju zutu paru u klub CAK NI VUKOVIC nego ce samo da vuce iz njega. Svi "dobrocinitelji" i "spasioci" koji su navodno volontirali u klubu jos od Batovog dolaska i kao fol u njega ulagali svoj novac a zauzvrat nisu trazili nista su iz kluba izasli bolji nego sto su u njega usli, a klub svaki put u sve dubljem kanalu. Za 6 meseci-godinu cemo i ovu upravu da teramo, pa ce dug biti 12 miliona...

Dokle????
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
nssale
Postovi: 179
Pridružio se: Sre Jan 07, 2009 12:02 am

Re: Uprava

Post od nssale »

Da li navijači-skupštinari, branioci kluba, mogu da pokažu JEDINSTVO i da se dogovore o uspostavljanju PRVOG STANDARDA: Da se od Nove Godine dovede NEZAVISNA REVIZORSKA KUĆA koja će da pročešlja poslovanje kluba ni po babu ni po stričevima i da se do kraja marta njen izveštaj JAVNO objavi na sajtu kluba? I da to postane STANDARD koji će se raditi svake godine, bez obzira ko je u Upravi?

Jel možete da se dogovorite oko neke SISTEMSKE KONTROLE ili vam to baš i ne ide u prilog?
Ili ste JEDINSTVENI samo onda kada neko dirne u vaše pozicije u klubu?
Korisnikov avatar
Stexman
Postovi: 2547
Pridružio se: Sre Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Uprava

Post od Stexman »

@ Radoye
Kad sam spominjao nove menice nisam mislio na Vukovica jer verujem da je prica sa njim i njegocim menicama zavrsena, vec na neke druge od ove zadnje uprave.
Ja sam verovao da je Zbiljic ozbiljan igrac, i on sam se previse eksponirao u medijima obecavajuci kule i gradove a onda se povukao i ispostavilo se da sve sto je pricao u onoj emisiji Vošino ćoše nije istina, da je cista laz da je dug smanjen, laz je da su sponzori dali onoliko novca kojim su se hvalili i mnogo toga.

A sto se tice revizora, da li vi znate koliko kosta jedna nezavisna revizorska istraga? Verujem da je veca od naseg godisnjeg budzeta, i mislim da je to upravo razlog sto se nije ranije pristupilo tom resenju. A i prica da su navijaci u prosloj upravi imali istog uvida kao i sad nije tacna, jer onda su imali mesto predsednika skupstine koje je vise protokolarno nego funkcionalno, i Dundjerskog direktora koji slagacu sad nije bio clan upravnog odbora( mozda i gresim). Sad koliko sam cuo imamo mesto u svim strukturama uprave i nadzora i samim tim i uvid u trenutni status kluba.

Ali javice se vec neko da to pojasni ko ima direktne veze sa novom upravom.
Korisnikov avatar
Passion
Postovi: 1161
Pridružio se: Čet Maj 07, 2009 7:08 pm
Lokacija: 21114

Re: Uprava

Post od Passion »

@radoye

Шта ће се чинити, претпостављам да ће се знати када се формирају сва тела у Клубу. Стварно нисам упућен око даљих питања која си поставио, а ни око овог што сам ти одговорио. :greenbutt:


Навијачи имају већину у скупштини већ 12 година, мислим, нисам сигуран. То се лако да проверити. Не пишем овде као неко ко има инсајдерске информације, само износим своје мишљење сада. Људи, да ли ви знате да скупштина као тело унутар Клуба није та која води пословање Клуба? Мислим шта сад и ви причате, како је допуштено...Па нису скупштинари водили Клуб и вршили трансфере, плаћања, куповања и сл. Не потписују скупштинари сваки акт који излази и улази из и у Клуб. Ако ћете по тој логици, онда су навијачи криви за све у последњих 15 година. Људи, хоћете информације? Активирајте се. Појављујте се на ус*раним састанцима мајку му. Најважније је да се појављују управо они који се не слажу, како бисмо сви продискутовали, разменили мишљења и увидели грешке. Куцкање по форуму у празно иде у прилог само бута спорту и компанији...

ПС По први пут, стварно ћемо имати увид у пословање Клуба преко управног и надзорног одбора и у томе је разлика. Као што се и могло закључити на последњој скупштини при излагању председника и људи које је именовао.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
srkins
Postovi: 1422
Pridružio se: Uto Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Uprava

Post od srkins »

Da li je neko od ovih koji su napravili dug dosli sami ili ih je izabrala skupstina u kojoj vecinu imaju navijaci? Pa valjda ako nekog izaberes i ti imas deo krivice za lose rezultate uprave. I valjda ta skupstina ima neke nacine da kontrolise rad uprave koju je izabrala ,nije valjda cilj samo glasati za finansijski izvestaj koji je jedne godine minus 2 a sledece minus 8 miliona a niko ne pita kako.
Korisnikov avatar
Passion
Postovi: 1161
Pridružio se: Čet Maj 07, 2009 7:08 pm
Lokacija: 21114

Re: Uprava

Post od Passion »

Наравно, и ја се слажем да има одговорности.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Korisnikov avatar
Radoye
Administrator
Postovi: 8760
Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:11 am
Lokacija: preko okeana

Re: Uprava

Post od Radoye »

@Passion - hvala jos jednom! :cheers:
Stexman napisao:A sto se tice revizora, da li vi znate koliko kosta jedna nezavisna revizorska istraga?
Sigurno je da kosta mnogo novaca ali verujem da nas vise kosta to sto se revizija ne radi. Eto vidis da su za 4 meseca dugovi porasli sa 2.5 na 8,5 miliona.

Naravno - niti su dugovi pre 4 meseca zaista bili 2,5 miliona niti su oni sada zaista 8,5. Upravo se o tome i radi, da mi bez uvida u stvarno stanje ne znamo koliko smo duzni i kome. Sutra isto tako moze neko nov da se pojavi i kaze da je dug 20 miliona i na konto toga nam uzme SCVB.

Mi kao osnova svega moramo da znamo koliko dugujemo i kome, ko duguje nama, ko je odgovoran za pravljenje tog duga, na koji su nacin oni napravljeni, da bi se sprecile slicne zloupotrebe u buducnosti i da bi se zapusile rupe gde i dalje curi. Onda odgovorne kazniti - najmanje dozivotnim udaljavanjem iz kluba, a one odgovornije i sudskim gonjenjem. Na kraju podvuci crtu - videti gde smo i sa cime raspolazemo, i prema tome krojiti buducu strategiju i ambicije.

Ovakav rad kao do sada gde se ne zna nista a svi imaju prilike da kradu nas vodi direktno u propast. Svakim danom dugovi ce biti sve veci, novac ce i dalje nastaviti da se odliva nenamenski. To ne moze vecito trajati.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Korisnikov avatar
Pera Centar
Postovi: 810
Pridružio se: Sub Jan 18, 2014 12:01 pm
Lokacija: Novi Sad

Re: Uprava

Post od Pera Centar »

FK Vojvodina je nicija kasica prasica iz koje uzima ko stigne(uvali se u klub).
Rekao bih da je FK Vojvodina carobna kasica je iz nje je moguce uzimati i unapred, pre nego sto su pare i usle u nju.
Ovakvo stanje je moguce samo u raspalim ne uredjenim drzavama, gde nista ne funkcionise.
nssale
Postovi: 179
Pridružio se: Sre Jan 07, 2009 12:02 am

Re: Uprava

Post od nssale »

Passion, poštujem tvoje mišljenje i tvoju nadu u bolje sutra iako je nažalost ne delim, a ovo što te citiram nemoj da shvatiš lično.
Passion napisao: ПС По први пут, стварно ћемо имати увид у пословање Клуба преко управног и надзорног одбора и у томе је разлика. Као што се и могло закључити на последњој скупштини при излагању председника и људи које је именовао.
Pretragom finansijskih izveštaja na APR-u:
http://pretraga2.apr.gov.rs/pretragaObv ... asesSearch
recimo po matičnom broju, pa onda odabir "Redovni godišnji finansijski izveštaj", pa recimo za 2015 godinu, dobija se pristup dokumentaciji.

U okviru dokumenta "Napomene uz finansijski izveštaj" na str.2 piše:

"Članovi Upravnog odbora Kluba u 2015. godini su bili: Goran Antić, Miroslav Čeman,
Nenad Rončević, Saša Đurđević, Milenko Damjanić, Zdravko Janjić, Dušan Vlaović,
Aleksandar Dunđerski i Predrag Ilić."


Dokument je zvaničan i ispada da navijači nisu po prvi put u Upravnom odboru i da je to tako već duže vreme.
fare
Postovi: 2744
Pridružio se: Pet Apr 06, 2012 11:32 pm
Lokacija: LALIC

Re: Uprava

Post od fare »

Treba ovima iz uprava (ako je uopšte imamo) jasno i glasno reći da nema šurovanja sa bg šljamom inače mogu da se pakuju polako pre nego što su se i ustoličili, kakva crna finansijska kriza a crvena go**a ovo 40 milan i crna oko 16 tu nije nikakva kriza kupuju oni ko pravi.
Korisnikov avatar
salefkv
Postovi: 592
Pridružio se: Sre Avg 01, 2012 11:28 am

Re: Uprava

Post od salefkv »

Klupska administracija koja je nedavno prebacena na stadion ponovo se vraca na Veternik. Po mom misljenju opravdano.

http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/ ... ernik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Milan
Postovi: 4043
Pridružio se: Sre Sep 14, 2005 5:44 pm
Lokacija: Vojvodina

Re: Uprava

Post od Milan »

Zoka prebacio da mu bude sto blize kuci. Vuk vratio da mu bude sto blize kuci. :lala:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Korisnikov avatar
Ultra slanina
Postovi: 394
Pridružio se: Uto Mar 01, 2011 1:34 am

Re: Uprava

Post od Ultra slanina »

Samo da Toma Nikolic ne resi da mu Vosa bude blizu struke :mrgreen:
Korisnikov avatar
Turija
Postovi: 10574
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 11:25 pm
Lokacija: Vojvodina

Re: Uprava

Post od Turija »

Milan napisao:Zoka prebacio da mu bude sto blize kuci. Vuk vratio da mu bude sto blize kuci. :lala:
Koliko god mislili da su razlozi, bilo kojih poteza u svim sferama, analiticni i komleksni, najcesce se ispostavi da su oni vrlo prozaicni (i licni).
U komentarima na ,,021.rs,, napisano da je DDOR dao prostorije na koriscenje Klubu, kao sponzorstvo.
Mita
17.01.2017 • 09:31 Losa odluka
Vojvodina je klub iz Novog Sada i tu treba da mu je sediste a ne u Veterniku gde je trening centar koji i treba da je odvojen od uprave, a posebno menadzera i slicnih koji su godinama visili tamo. U trening centru je mesto igracima i trenerima i nikome vise. Ovo mi lici na hir Vukovica kome je blize da s pumpe dolazi do Vujadina a da ne ide u centar, gde svakako i ne pripada. S druge strane, koliko sam cuo od ljudi iz DDOR cije su te prostorije vlasnistvo, oni su to dali Vosi kao vid sponzorstva, bez naplate, za reklamu itd. Sto znaci da neko ovde laze! Pa nisu uzeli ceo Merkator u zakup da bi bila tolika zakupnina. Vukovic iz nekog razloga izmislja.
Znaj ga sad?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Korisnikov avatar
Baltazar
Postovi: 376
Pridružio se: Pet Maj 24, 2013 9:31 pm
Lokacija: Socijalno

Re: Uprava

Post od Baltazar »

Kada će Vuković biti gost na forumu da mu postavimo koje pitanje?
Vojvodina, jedna jedina!
Odgovori