Cene karata

User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Duke wrote: "Sta mislite koliko bi ljudi doslo sutra na tekmu da je Vosa bod ili dva ispred ciganstura i groblja i to bez obzira na cenu karte?"
Ja sam zivi svedok da je bar 100 (STO) Palancana bilo na utakmicama sa Bastijom i Werderom... znaci REZULTAT pre svega odredjuje broj gledalaca na utakmici,pa tek onda cena
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

BRAVO ZA NOVU UPRAVU!!!

Post by Владика »

Koliko para toliko i muzike.Zamislite ovakvu situaciju>Da li cete dati 300 din. za F.K.V vs Hajduk Lemic 1-1 ili cete za tih 300 din. kupiti piva uplatiti tiket i pogledati Man utd vs Newcastle utd? Direktni tv prenosi stranih liga + kriminalizacija drustva + opste propadanje drzave su doprineli do opadanja broja publike na fudbalskim stadionima. Evo glodari, kazu da ih ima bar 2 milion, igrali su najznacajniju utakmicu u zadnjih 15 godina i nisu uspeli da skupe 30000 gledalaca. To je realnost srpskog fubala. Fudbal je uvek bio igra i razonoda radnicke klase.Ko nije lenj nek pogleda red-frimove slike pre 1990. Sta vam je cudno? Zar ne vidite koliko ima plavih radnickih bluza u publici. To je nasa ciljna grupa, to su nasi izgubljeni navijaci. Cujem da je sutra upad dzaba, pa bih zeleo da se zahvalim upravi na tom mudrom potezu, medjutim sve je to dzaba kad obican narod ne zna za to.Dok se ne izborimo za pravilan tretman u elektronskim medijima sve nase akcije ce davati slabe rezultate.
Locked