Rekao bih DRUGI put,jer je taj komentator prenosio jos jedan mec Vose,i sve nekako imam osecaj da taj lik ili stvarno navija za nas ili je placen da atmosferu cini domacinskom... kakav samo urlik kod gola,na trenutak sam pomislio da ga dajemo u finalu lige sampionaTurija wrote:Prvi put na areni prihvatljivo komentarisanje naseg meca - ni po babu, ni po stricevima.
OK je bio i onaj momak pored terena
PS
Ocigledno da Lalatovic, isto kao i mi navijaci, ne moze da se otrgne od sudjenja u Nisu.Bolje reci otimacine.
Onaj pored terena me podseca na naseg Makarica Guzijanka je super voditeljka,ali steta sto se javno deklarise kao Zvezdasica,iritira to pomalo. Sto se tice otimacine u Nisu,imao sam pre par dana cast da pricam sa jednim covekom iz sudijske organizacije superlige....i on mi rece,ajd ofsajd kod gola desi se,kartoni Novici su stvar procene,ali pustanje igre posle onakve ruke Pavkova je dokaz da su sudije vodile mec sa odredjenim namerama.
Nema to veze.... kako je stvaran mit o 25 pobeda u nizu? Pa pola drzave veruje u to.Karlsson wrote:Vojo taj mit o neosvojivom Karađorđu je nastao upravo iz razloga koji si naveo - niko iz gornjeg dela tabele još nam nije gostovao.
Jos da kazem,prvi put gledah Burekovica na terenu. Cini mi se da ima dobar centarsut,ali je ocigledno kasnio sa istrcavanjem kod svake akcije.Ne verujem da je Lalatovic bas to trazio od njega. Nadam se samo da je u pitanju trema. Jednostavno kada nasi veznjaci treba da proslede loptu na bok,njega nigde.... ako to prevazidje mislim da bi bio opasniji od kolege sa suprotne strane,za kojeg sad da mi date milion eura,ne umem da se setim kako se preziva
edit: Lakicevic jbt