Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Djisa

Re: Transferi

Post by Djisa »

Stexman wrote:Bice borba da ostanemo u plejofu.
I dalje kad cujem da je neko izabrao pre Vozdovac nego Vojvodinu muka me uhvati... Sramota kako je ugled kluba srozan.

Do juce je ljudima bilo cast da zaigraju u Vojvodini a sad nas izbegavaju u sirokom luku. Ili smo na toliko losem glasu ili niko u klubu ne ume da pregovara!
Nemojte preterivati. Iz Vojvodine se daleko lakse ide napolje nego iz vozdovca, mi igramo Evropu, tako da su oni izabrali Vozdovac jer su nesto dobili. Verovatno kraci ugovor, mogucnost da ode napolje u slucaju bilo kakve ponude, ako su Beogradjani, blize su kuci I sl. Da je vojvodina zelela nekog zaista, dosao bi on kod nas, ali ja se nadam da je ovo pocetak davanja sanse nasim klincima, jer taj Zec ili Drazic nisu igraci koji prace razliku, a Zlicic ce biti.
Kup je nas!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sa Napretkovog sajta:

"Други играч је Георгије Илић 95.годиште, нападач,прошао школу ФК Војводина,са 16,5 година дебитовао за први тим Војводине,играо је у Радничком из Крагујевца док су они били суперлигаши,али је имао повреду која га је једно време омела.Прошле сезоне се вратио у ЧСК,постигао пуну форму и од њега очекујем да у току сезоне да свој квалитет."
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sa Spartakovog sajta:

"Na probu su pozvani: Nenad Kočović, Marko Bašanović, Žuka Vadim, Leo Lelis, Milovan Petrić, Miroslav Kovačević, Nemanja Krstić, Predrag Medić i Žong Haoran."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Drago mi je da je Georgije oziveo karijeru. :cheers:

Sve najbolje, malac!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Najaktuaelnija je tema pa bih ovde postavio. Turnir u fudbalu je 25 og na Salajci. Znate svi sve al cisto mozda neko nije video. Pa vidimo se tamo da diskutujemo o tranferima :) Uzdravlje braco :cheers:
Karlsson

Post by Karlsson »

Prosto ne mogu da se načudim kako jedan Radnik koji je juče ušao u Superligu i koji dolazi iz male i siromašne opštine može sebi da priušti da odbije ponudu od 200 000 evra za igrača, dok Vojvodina to ne može? Mi prodamo igrača čim se javi prva ponuda, bez obzira kolika ona bila, pa onda uprava od sramote ne sme u javnosti da izađe sa tačnom cifrom.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 66060.html
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Zato sto nemaju dug...makar ne kao mi.

S druge strane, njihov budzet je visestruko manji od naseg, sto naravno ne opravdava ove genijalce i rodjene biznismene :mafia:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Da nastavimo sagu

http://www.butasport.rs/fudbal/lalatovi ... c-ponuden/

Na slici majica desnog lika je pobedila :-D :-D :-D
tulip

Post by tulip »

Ovaj Kjermeh, omladinac iz Gane, je fantastičan igrač. Moglo bi se reći da nas je sam pobedio u pretposlednjem kolu kada smo ubedljivo poraženi u Jagodina u omladinskoj ligi.
Treba ga dovesti i na dvojnu proslediti u Proleter.
DAJ GOL!!!
Willian

Post by Willian »

Stoper je trenutno najkriticniji deo tima,ali sumnjam da cemo naci neko normalno resenje.
Beonic

Post by Beonic »

gospodinFKV wrote:Nece meni Saleta biti dezurni krivac, to nisam rekao :!:

Krivi su oni koji su ga doveli. On se od Ascerica razlikuje samo po tome sto je mladji dve godine i sto je dete kluba.

Te minute koje ce on dobiti mogu opusteno ici Curku, a na kraju krajeva, receno je da se trazi jos jedan spic, sto bi znacilo da bi Asceric verovatno bio druga opcija. Koji ce nam onda isti tip napadaca kao 2. i 3. opcija. Jos bitnije - gde je Curko u svemu tome, kao buducnost kluba, i kao igrac od kojeg mi treba da zaradimo, jer od Ascerica i Kordica sigurno necemo....
Potpuno se slazem sa covekom. Nama su 3 spica (Asceric, Kordic i Curko), spicevi istog tipa. Mi kad bismo hteli da promenimo formaciju (sto dugo nismo cinili, a da nam neko nije bio povredjen) i kad bismo hteli da igramo sa nekim hitrijim spicem morali bismo stavljati igrace koji obicno ne igraju spica (sto je pokusavano sa Trujicem).

Po meni, sada nam je preko potreban jedan brzonogi spic, uklopio bi se odlicno u nas trio (Meleg, Malbasa, Truja), posto bi mogao da istrci sa njima kontre, a i budimo realni u Evropi cemo vise na kontre ici nego sto cemo napadati.

Da ne bude ono da se samo kritikujem dajem dva predloga koja su skroz moguca i najbitnije za nas dug, slobodni su igraci:
1) Igrac o kome sam pricao pre nedelju dana, i dalje bez angazmana, bar da se pokusa, a ja iskreno verujem da je potpuno izvodljivo. Gospodin Ricketts: https://en.wikipedia.org/wiki/Tosaint_Ricketts

2) Igrac poznat svima nama sto pratimo domaci fudbal. Covek oteran iz kluba koji je svaku sansu koju je dobio iskoristio. Verovatno bi hteo da ostane ovde, a i provereno je da je kvalitet za ovu ligu. Ismael Beko Fofana: https://en.wikipedia.org/wiki/Isma%C3%A ... 9ko_Fofana
Karlsson

Post by Karlsson »

Nema sumnje da bi nam Fofana baš legao, ali čisto sumnjam pošto već imamo četiri napdača. Bolje njega da smo doveli za pare koje dajemo Kordiću i Ašćeriću. Taman bi i Ćurko i Krstevski dobili više prostora, pa bi to bilo dve muve jednim udarcem.

Mislim da će se sve završiti sa novim štoperom i levim bekom, osim ako neko još ne ode. Marko Jovanović ne bi bio loše rešenje.

Svejedno, ako se zadrži osovina Perić-Lakićević-Antić-Maksimović-Trujić-Meleg, ovaj tim može biti samo jači nego prošle sezone. Jedino Nastića ne mogu da prežalim.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Karlsson wrote:Marko Jovanović ne bi bio loše rešenje.
Nadam se da se salis...
Karlsson

Post by Karlsson »

Još jedan prebeg kod cigana. Zar je moguće da se niko od naših nije setio da ga dovede na pozajmicu?

http://www.mozzartsport.com/vesti/pojac ... ana/138651
slanina

Post by slanina »

gospodinFKV wrote:
Karlsson wrote:Marko Jovanović ne bi bio loše rešenje.
Nadam se da se salis...
Jel to onaj što je poveo pevanje nama poznate pesme od strane patlidžana? :deal:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply