13. kolo (odl.): crvena zvezda-Vojvodina 3:0
Re: 13. kolo: crvena zvezda-Vojvodina, sreda 17:30h
A nama je Kordić prvi golman celu polusezonu.....
Ubila nas zvezda u prvom, igramo najseljčkiji fudbal, svaki kontakt po nogama....
Vukčević je krš teški 5 puta igrao rukom za poluvreme ne znam kako igra pre Stanisavljevića, a Paločko kao da ni nije na terenu
Ubila nas zvezda u prvom, igramo najseljčkiji fudbal, svaki kontakt po nogama....
Vukčević je krš teški 5 puta igrao rukom za poluvreme ne znam kako igra pre Stanisavljevića, a Paločko kao da ni nije na terenu
Come on you Reds!
bicu kratak....nemamo pojma!
Meni prvih pola sata i nije izgledalo tako lose. Posle smo nestali sa terena. Vukcevic je kretenski igrao rukom kod penala...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Red Marquis
- Moderator
Gledao poslednjih petnaest minuta. Ekipa igra srčano ko i svako kolo, gaće su skinute.
Znači Zaga sad kada će da leti rešio da stavi Perića i Antića, to mi dovoljno govori koliko se pitao do sada. Tornjajte se svi odreda.
Znači Zaga sad kada će da leti rešio da stavi Perića i Antića, to mi dovoljno govori koliko se pitao do sada. Tornjajte se svi odreda.
Io odio Belgrado
samo Zocevic da udje negde u 80 minutu i to bi bilo to
Vukcevic je najlosiji na terenu nijednom nije probio po desnom boku,izgobio sve duele.Ocekujem Stanisavljevica u drugom poluvremenu,jer je u svakom slucaju bolji od Vukcevica.
Goša uopšte nije loš. Svaki put je bio na pravom mestu.
Vreme je za izbore u klubu i skupstinu,kojoj treba da prisustvuje svaki od 500 ludaka sa svake utakmice koji je stariji od 16 godina i koji ima sezonsku.
У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
Na poslu sam i ne mogu da gledam, video sam samo snimke golova. Kod oba gola ako dobro vidim Pankov kvari nasu ofsajd zamku.
(Kod prvog nisam siguran da li je Pankov u pitanju, los je kvalitet slike na videu, ali je situacija ociglednija - gleda u Srnica i trci nazad napustajuci mesto u liniji da ovaj ne bi bio u ofsajdu. Kod drugog sam siguran da je Pankov ali je situacija manje ocigledna.)
EDIT: Oh, evo ga i het-trik! Opet prodajemo Zvezdine igrace u inostranstvo...
(Kod prvog nisam siguran da li je Pankov u pitanju, los je kvalitet slike na videu, ali je situacija ociglednija - gleda u Srnica i trci nazad napustajuci mesto u liniji da ovaj ne bi bio u ofsajdu. Kod drugog sam siguran da je Pankov ali je situacija manje ocigledna.)
Last edited by Radoye on Wed Oct 21, 2015 7:16 pm, edited 1 time in total.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Jedina dobra stvar ove utakmice je sto valjda sad trener leti (mada trebali bi i mnogi drugi)
Idite na splavove,Zoko je*iga nema izbora nece se lepiti bilbordi,menadzeri ajde branio je Kordic dovoljno sad ce zimski prelazni rok,clanovi uprave skupili pare za zimnicu...a mi koji volimo Vojvodinu neka se teramo?Nosite se u tri pi*ke materine bagro,uprava napolje!!!
У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
Koliko sam ja video Pankov dobro stoji kod prvog gola drugi stoper se vraca unazad i kvari zamku i jos dize ruku trazeci ofsajd .Radoye wrote:Na poslu sam i ne mogu da gledam, video sam samo snimke golova. Kod oba gola ako dobro vidim Pankov kvari nasu ofsajd zamku.
mislim da je komentator rekao da je Antic upitanju
Peric jedini zasluzuje prelaznu ocenu,ostatak ekipe i igru ne vredi ni komentarisati.