Ko ti je rekao da si mali,imenuj ga ?!Za Vošu je bio mali, a u Zvezdi je "Atomski mrav"
Jelen Super Liga - sezona 2015/16
Re: Jelen Super Liga - sezona 2015/16
http://mondo.rs/a834256/Sport/Fudbal/Sr ... ervju.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Red Firm Telep
a to što je navijač zvezde i što su mu svi drugari vatrene delije koje mrze Vošu, to nije naveo kao razloge da bi više od svega voleo da "zatrese mrežu" Voši?slanina wrote:http://mondo.rs/a834256/Sport/Fudbal/Sr ... ervju.html
- gospodinFKV
Polako Plavšiću, ne zaleći se na grad u kojem živiš i gde ti je porodica došla.
Niti si ti atomski mrav, niti ćeš davati golove, niti je zvezda neka ekipa (da nema tako snažan vetar u leđa od svih faktora svekolike vlasti), a niti je sigurno da ćeš ti biti standardni prvotimac.
Bolji si sigurno od našeg Sekulića, ali treba izdržati ritam sa takvom konstitucijom i onda kada prođe početnički zanos.Pogledaj samo danas Ožegovića, kako je počeo u Voši (dok ga je inat držao), a kako se dalje razvija situacija sa formom.Treba biti igrač kada te ne ide, kad krivulja forme krene nadole, treba znati se zadržati i održati.Imaš solidnu brzinu i tehniku za JSL, ali koliko ćeš moći da kompenziraš hendikep fizičke građe pokazaće vreme.
Ja sam te primetio još prošle godine i voleo bih da si tada prešao u Vošu (dok te ne primete blizanci), međutim, struka u Voši, očigledno, nije imala interes, tj ,,naši" menadjeri.Ali, ako si veliki drug Pankovu, sa te ultra navijačke tribine, onda je bolje što nisi došao.I ovako takvih u Klubu imamo suviše, da je Klub već sada potpuno izgubio svoj identitet, uz retke svetle primere.
Niti si ti atomski mrav, niti ćeš davati golove, niti je zvezda neka ekipa (da nema tako snažan vetar u leđa od svih faktora svekolike vlasti), a niti je sigurno da ćeš ti biti standardni prvotimac.
Bolji si sigurno od našeg Sekulića, ali treba izdržati ritam sa takvom konstitucijom i onda kada prođe početnički zanos.Pogledaj samo danas Ožegovića, kako je počeo u Voši (dok ga je inat držao), a kako se dalje razvija situacija sa formom.Treba biti igrač kada te ne ide, kad krivulja forme krene nadole, treba znati se zadržati i održati.Imaš solidnu brzinu i tehniku za JSL, ali koliko ćeš moći da kompenziraš hendikep fizičke građe pokazaće vreme.
Ja sam te primetio još prošle godine i voleo bih da si tada prešao u Vošu (dok te ne primete blizanci), međutim, struka u Voši, očigledno, nije imala interes, tj ,,naši" menadjeri.Ali, ako si veliki drug Pankovu, sa te ultra navijačke tribine, onda je bolje što nisi došao.I ovako takvih u Klubu imamo suviše, da je Klub već sada potpuno izgubio svoj identitet, uz retke svetle primere.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
http://www.telegraf.rs/sport/1773071-se ... aca-zvezde" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije bas vezano za temu, ali cirkus stize u grad
Nije bas vezano za temu, ali cirkus stize u grad
Taj tekst o Plavšiću je uzvraćanje udarca za Ožegovića koji nije usamljeni primer o propadanju kod njih i afirmaciji kod nas. Tekst treba posmatrati u službi "vraćanja stvari na svoje mesto" a Plavšić se samo namestio da bude primer za to.
http://www.novisadinfo.info/2015/09/sce ... casno.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao prvo predsedniče, imate dovoljno problema u svom dvorištu kojima treba da se bavite!
Kao drugo, ovaj meč verovatno jeste namešten, ali je to zamazivanje očiju. Izlazio je i partizan sa rezervnim timom, igrala je i zvezda mečeve sa čudesnim preokretima, pa se nije dizala buka. Sada će se udariti po manjim klubovima, jer su oni krivi za sve loše što se događa u našem fudbalu.
Kao prvo predsedniče, imate dovoljno problema u svom dvorištu kojima treba da se bavite!
Kao drugo, ovaj meč verovatno jeste namešten, ali je to zamazivanje očiju. Izlazio je i partizan sa rezervnim timom, igrala je i zvezda mečeve sa čudesnim preokretima, pa se nije dizala buka. Sada će se udariti po manjim klubovima, jer su oni krivi za sve loše što se događa u našem fudbalu.
Napred Voso!
On o Spartaku prica, pa ja ovo tek sad vidim. Scepa je pank, zivota mi.
"Selo gori a baba se ceslja."
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezd ... ova/116943" onclick="window.open(this.href);return false;
Da se ne lazemo, i jedni i drugi su kancer naseg fudbala, ali maaajko sveta, koga cigansture zaje*avaju.
Tuze partizan, jer su ovi protiv Pazara cuvali igrace za mec sa Steauom...a o prvom kolu i antologijskom preokretu vise niko ni ne prica...
Da se ne lazemo, i jedni i drugi su kancer naseg fudbala, ali maaajko sveta, koga cigansture zaje*avaju.
Tuze partizan, jer su ovi protiv Pazara cuvali igrace za mec sa Steauom...a o prvom kolu i antologijskom preokretu vise niko ni ne prica...
Metalac ima mozda i najlepsi stadion u drzavi, stvarno svaka cast ! Inace Metalac-Javor zavrseno bez golova ali utakmica uopste nije bila losa, mada mi je jedna stvar fascinantna a to je taj sindrom gostujucih timova u nasoj ligi da bez obzira ko igra i protiv koga, uvek ima tog iritantnog zadrzavanja vremena, eto cak i Javor danas u par situacija. Iako mi se to gadi ali ajde i da razumem kad to rade na Karadjordju i protiv blizanaca ali kad ti buranija timovi to rade i izmedju sebe.....stvarno uzasna navika.
Come on you Reds!
Није,пишу медији о томе како је спартак извео резервни тим против офк како би се што боље супротставио звезди Потписујем 0:3 у 26 минутуgospodinFKV wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezd ... ova/116943
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Ovo je zaista vrhunski bezobrazluk, da pored svih namestanja dva tumora na kraju najebe Spartak i to od strane jednog kokezebudababa wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... id=1048190
Voleo bih da cujem sta nas predsednik misli o tome...