Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4819
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by gospodinFKV »

Cika Zika wrote:
lazarr wrote:http://www.fkvojvodina.rs/2015/06/izgled-novog-sedista/

Već sam pitao za ovo ali nisam dobio odgovor....
Jel ima nešto od toga???
Lepo piše početkom septembra meseca, šta ti tu nije jasno? :mrgreen:
Kao da ne znate da pocetak septembra u Srbiji uglavnom znaci sredina novembra/pocetak decembra :dance2:
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Владика »

За све носталгичаре-

Image
User avatar
N13
Posts: 2054
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by N13 »

http://www.fkvojvodina.rs/2015/09/renov ... karadordu/" onclick="window.open(this.href);return false;
ZmagoNS
Posts: 229
Joined: Tue Sep 01, 2009 7:02 pm

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by ZmagoNS »

To je nesto sto bi meni bio uslov za igranje u Super ligi, teren koji ispunjava sve evropske uslove, kakvi reflektori, kakvi bakraci, prvo i osnovno je dobar teren, a ne livade i njive na kojima se igra, tacnije samo napucava lopta, jer od pasa po zemlji nema ni price... Ne znam koliko ste primetili, ali mi cim odemo na neku livadu, ne mozemo dva pasa da spojimo, a da bunarimo ne znamo, i tada ceo koncept nase igre pada u vodu..
User avatar
Red Firm Telep
Posts: 44
Joined: Wed Apr 18, 2012 11:44 pm
Location: Telep

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Red Firm Telep »

Možda ovo nije tema za to, ali ako sam pogrešio neka admini prebace post tamo gde treba. Interesuje me da li je moguće da dobijem neku novinarsku akreditaciju(iako nisam novinar) ili neku vrstu propusnice sa kojom bi mogao na domaćim utakmicama da budem na atletskoj stazi i slikam za vreme utakmica? Imam poluprofesionalni fotoaparat pa zelim vikendom malo iz hobija da slikam utakmice. :D
User avatar
Schteph_F89
Posts: 478
Joined: Sun Sep 25, 2011 2:17 pm

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Schteph_F89 »

A sta cemo sa kordonom drotova na sred istoka? Dok mi ne napravimo neku sprdnju (recimo naguramo se kod ulaza pa nek citav istok bude tampon zona, jbla ih tampon zona) i probamo 'nekome' da skrenemo paznju, problem se nece resiti. Meni se stvarno ne gleda jedno poluvreme kroz njuske i stomake obucene u plasticno plavu opremu.
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Marcello »

Schteph_F89 wrote:A sta cemo sa kordonom drotova na sred istoka? Dok mi ne napravimo neku sprdnju (recimo naguramo se kod ulaza pa nek citav istok bude tampon zona, jbla ih tampon zona) i probamo 'nekome' da skrenemo paznju, problem se nece resiti. Meni se stvarno ne gleda jedno poluvreme kroz njuske i stomake obucene u plasticno plavu opremu.
Da, zaista bizarno. A, najveća fora je što, na poslednjoj utakmici nije ni bilo OFK-ovaca, a gledajući policijsku "preventivu", čovek bi stekao utisak da ih dolazi 2000, razularenih, pijanih i spremnih na sve.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1469
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Neizlecivi »

Ta linija pandura toliko uskrnavi pracenje utakmice sa istocne tribine da nemam reci. Najjadnije je to sto, kad se oduzmu cigani i grobari, godinu i po u nazad na svim tekmama zbirno nismo imali preko 500 gostiju. Dodju Marinci, dodju Radovci (do 40 ljudi) , eventualno Meraklije (do 20) i to je to. To donekle oslikava i stanje u srpskom fudbalu, a poprilicno i u samoj Srbiji.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 3984
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Rabba »

Neizlecivi wrote:Ta linija pandura toliko uskrnavi pracenje utakmice sa istocne tribine da nemam reci. Najjadnije je to sto, kad se oduzmu cigani i grobari, godinu i po u nazad na svim tekmama zbirno nismo imali preko 500 gostiju. Dodju Marinci, dodju Radovci (do 40 ljudi) , eventualno Meraklije (do 20) i to je to. To donekle oslikava i stanje u srpskom fudbalu, a poprilicno i u samoj Srbiji.
Beše Kragujevčana prošle sezone kad su već ispali i više od 100, ako me sećanje ne vara. Ali to nije tema. Ne znam čemu služi taj kavez na istoku, i zašto se gostujući navijači ne upute ispod semafora, kao u evropskim utakmicama.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Brick Liman
Posts: 827
Joined: Wed May 02, 2007 3:54 pm
Location: Tower Blocks Liman

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Brick Liman »

Zato što novosadsku policiju zaduženu za stadion čine retka g**** koja tradicionalno iz dubine duše preziru navijače Vojvodine.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Turija
Posts: 10728
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Turija »

Na šta nam, opet, liči teren :frown:
U 21 veku ne mogu da naprave kvalitetan travnjak (isto važi i tribine), posle XY rekonstrukcija i obnavljanja.Koliko je sramotna igra Vojvodine, toliko je sramotan i izgled našeg terena i tribina.
Stari Rimljani su, bez ikakve današnje moderne tehnike i tehnologije, napravili Koloseum, pre skoro 2000 godina, a Novi Sad ne može da uredi i upristoji najobičniji fudbalski stadion, kao da je u pitanju kvantna fizika i nanotehnologija. :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Marcello »

Baš sam taj teren komentarisao sa drugarima. Evo, skoro tri decenije pratim Vošu na domaćim tekmama i, zaista se ne sećam, da li nam je teren ikada bio lošiji!

Sećam se da smo često imali loš tim, gubili od kurte i murte, ali smo uvek bili ponosni na teren, koji je, bez trunke sumnje, uvek bio najbolji u državi.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
User avatar
FirmaNS
Posts: 33
Joined: Tue Jul 30, 2013 11:37 pm
Location: Преко пута стадиона

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by FirmaNS »

Image
... samo ti, Vojvodino, ljubavi!
User avatar
Milan
Posts: 4189
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Milan »

Nije direktno vezano za stadion, ali moze biti interesantna vest:

Image
POŠTO OBRAZ ???!!!
limanfkv
Posts: 2842
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by limanfkv »

Ako ne gresim, mislim da je izuzetno bitno pitanje za Karadjordje.

Ranije je bilo neke price da ukoliko se na mestu pomocnog terena izgradi nesto, onda stadion ne bi mogao da ispunjava sve tacke u onom nacistickom zakoniku proklete Uefe (bilo je nekakvih prica o nekakvim parking mestima?). Nisam siguran, ukoliko se neko vise razume na ovu temu bilo bi lepo da nas informise.

Za stadion strahujem jos od vremena Kostica i najave selidbe na kacku petlju, gde vec. Ni ne mislim da bi to proslo tek tako da dodju buldozerima i sravne Karadjoz k`o kucicu, vec na ovakve neke namazane trikove da se onemoguci igranje Evro-utakmica, odn. sama svrha stadiona gde bi se isti doveo pred svrsen cin.

Vrlo moguce da nisam u pravu, ne poznajem tematiku, pa ako moze neko upuceniji da pojasni sta stadion mora da ima (u vezi okoline stadiona) da bi ispunjavao te proklete zakone Uefa mafije.
Post Reply