Najgori trener u istoriji FK Vojvodina

Locked
VECCHIA GUARDIA
Posts: 8
Joined: Thu Jul 13, 2006 9:35 pm

Najgori trener u istoriji FK Vojvodina

Post by VECCHIA GUARDIA »

MILOVAN RAJEVAC , COVEK KOME JE POTREBNO MNOGO TOGA .....
1. DOBAR FRIZER
2. STRUCAN LOGOPED \ posto ne moze da sastavi vise od dve prosto prosirene recenice \
3. NEKO DA MU OBJASNI KOJI TIM TRENIRA
4. NEKO DA MU OBJASNI KOJIM SPORTOM SE BAVI
5. NEKO DA MU POKAZE NAJKRACI PUT DO BEOGRADA , A I DALJE
6. NAVIJACI CE MU SKUPITI LOVU ZA KARTU ...U JEDNOM PRAVCU

MARS U BEOGRAD .....JAJARO , MARS U BEOGRAD
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

Stvarno najgori trener u istoriji kluba.
1.Forsira Vukobratovica(koji je propalitet)umesto Kacara(bisera naseg fudbala koji celim srcem voli Vosu)
2.Forsira Dobrica umesto Davidova koji mu sedi na klupi
3.Nastic igra pozadi umesto da igra na sredini terena
4.Igra samo sa Despotom u spicu
Treba ga ispratiti i docekati bilo kog drugog makar to bio i Bekvalac!
User avatar
Turija
Posts: 10669
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ljudi, najlakše se sad istresti na Rajevcu, ali nije fer iz jednog razloga: kao čovek nikog nije uvredio.Kao trener jeste iznervirao mnoge, ali su i drugi dobro pripomogli. Malo je nevinih u Voši.
Ja prvi sam žestoko nezadovoljan kako Voša igra, ali ne od danas, već godinama posle odlaska Bobeta Pavkovića.A, trenera je bilo oho ho.Igre nikad nije bilo.Bilo je trenera koji su imali sreće i onih koji je nisu imali.Onih koji su nešto pokušavali i onih koji su bili poslušnici.Ni jedni ni drugi nisu dobro prošli.U nezdravim odnosima i sa lošom selekcijom nema uspeha.
Rajevac je došao kad niko nije hteo.Voša se konsolidovala finansijski, ali igrački kadar, pa i još neki, je uglavnom, za renome Voše, krš.
Rajevca su ubedili da ima šanse da uspe.Kao večiti pomoćnik nije imao hrabrosti da vuče rizičnije poteze.Već samo uz tarabu.Što je za mene i očekivano.Mislim da je i Klub hteo ovu sezonu da provuče isto tako uz tarabu.Što se samog sportsko takmičarskog dela tiče, mislim da nismo imali i, da dan danas nemamo, nikakav plan, osim što smo rekli da je Kup naše opredeljenje, jer smo u Prvenstvu toliko zaribali da bi bilo smešno bilo šta obećavati.
Treneru je ostavljeno da traži formulu uspeha metodom pokušaja-pogreške.E, sad je to jako opasno za trenera, jer se greške vide i najskuplje su za njega Da nesreća po njega bude veća Rajevac nije trener koji ima spremne žvake i dobru priču (setimo se Baneta Smiljanića) ili neko igračko ime ili, mnogo utakmica na našem stadionu kao igrač ( Marić).
Ono što ima, mislim da je lojalnost poslu, kao i što je i Djumi (plus još Klubu) ima , ali mu za razliku od Djumija, fali hrabrost i opšta potkovanost.I još nešto, Rajevac ima sreću da se održava na rezultatu pozitivne nule.
Ja lično ne mogu mnogo da zamerim čoveku koji se našao u paklu, a nisam siguran da ima odrešene ruke.Jesam za promenu, ali mislim da se one moraju uraditi u paketu.
Ali kako danas biti siguran i u ljude koji se pominju da su 100% Voša?Ostaje nada da barem imaju 50%+1 poklopljen interes sa Klubom, pa... koliko preostane za ljubav.
Slažem se da je vreme za ovakve diskusije na forumu jer je prošao prvi deo takmičenja, bez obzira što se igra do 3 decembra.
Last edited by Turija on Mon Oct 30, 2006 12:59 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8838
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

nazalost meni se cini da najgoreg trenera jos nismo videli...
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Djumi wrote:Veliko pitanje je sada kako su odradjene pripreme(letnje) jer ako se tu promasilo onda se pripremite za jos poraza koji ce uslediti.
Sto se tice Rajevca ne poznajem ga dovoljno da bi mogao nesto odredjenije da kazem ali covek je postavljen i zasluzuje strpljenje i sansu.Ova polu-sezona svakako nece biti njegova i moze samo da moli boga da momci prihvate njegov metod rada i da klub stane iza njega.Svojevremeno kad je Dzimika dosao na moje mesto je jednom coveku rekao da igraci ne mogu da naduvaju spirometar a posle toga je dobio nekoliko utakmica u zadnjih 15 minuta.E sad iskreno se nadam da sada mogu da naduvaju spirometar jer ako ne mogu Rajevac ce biti potrosen vrlo brzo.
Ovo sam napisao kad je Rajevac dosao u Vosu i iza ovoga stojim i sada.Mislim da je Miki dosao u Vosu kad niko nije hteo a boga mi i smeo.
Ne znam zasto ali taj covek je kod mene izazvao jednu vrstu zaljenja(pozitivnog) jer licno mislim da je veoma predan poslu ali isto mislim kao Turija da nema snagu da se odupre nekim stvarima koje su sigurno prisutne.
Vojvodina je veliki klub i svaki trener koji radi u njoj mora da zna da je
vizija bez strategije , malo više od mrtvog sna.Zbog vizije se ulazi u konflikte,zbog vizije se gube utakmice,zbog vizije se zrtvuje sve. Vizija govori o tome šta članovi tima mogu postati ako igraci i svi u klubu zaista žive po tim vrednostima i rade u skladu sa svojim najvišim standardima.
Sama vrednost strategije je u tome da ona vodi postupno ka viziji. Ona identifikuje resurse i mobilise sve članove kluba.
Miki je verovatno vec otisao iz Vose tj. po tekstovima koji se ovde citaju sacekace se kraj ovog takmicenja.Doci ce novi trener i bice istih problema.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Imao je hrabrosti da preuzme tim za razliku od nekih boljih i iskusnijih trenera koji nisu ni hteli da čuju tada za to mesto. Naravno da niko ne može biti zadovoljan rezultatima koji se postižu, pa ni prikazanom igrom, ali moraju se imati na umu sve okolnosti koje prate ovak klub u poslednjih nekoliko godina. Lako je sada upoređivati rezultate od pre desetak godina kada je klub izdvajao sredstva za kvalitetna pojačanja i kada smo opet bili nezadovoljni što smo bili "večito treći". Sve svetle trenutke što smo mi imali u poslednjih par godina jeste hrabrost jednog trenera da izbaci u prvi plan par momaka iz omladinskog pogona koji tek trebaju da stasaju,a u Voši se od njih očekuje da igraju glavnu ulogu.
Treneri su uvek prvi na udaru, to je više nego jasno i najlakše je smeniti jednog čoveka i očekivati od sledećeg bolje. Setimo se samo kada smo u 3 godine promenili 7 trenera,a rezultata ni od korova. Nemoguće je da ni jedan od njih nije valjao. Možda je jednostavno Uprava kluba bila toliko nesposobna da reši to pitanje?! Ili je možda reč o tome da mi nemamo takvog stručnjaka kakvog tražimo. Treba da budemo svesni gde se nalazimo. Skoro nam se klub ugasio, a mi tražimo rezultate. Biće ih, ali za to treba dosta strpljenja.
Na Rajevca ne gledam kao trenera visoke klase, ali ni na fudbalskog neznalca. Bilo je daleko gorih trenera-pedagoga u klubu u poslednjih par godina.
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Red Firm wrote: Skoro nam se klub ugasio, a mi tražimo rezultate. Biće ih, ali za to treba dosta strpljenja.
Verovatno se svi secate da je Rajevac , kad je dosao, trazio vremena i molio za strpljenje navijaca.Dobio je vremena i mi smo bili strpljivi,vezali smo mi dve pobede (svi znamo kakve) i sad on navodi kako je sve krenulo na bolje! :? IGRA SE NE MENJA!!!Imali smo MNOGO srece protiv zemuna,ne znam kako smo igrali u mladenovdu,ali i tamo smo jedva dobili.
Nadam se,ako je on stvarno ohrabren sa ove dve pobede,da ce u subotu protiv kule krenuti hrabro na pobedu!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8838
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Red Firm wrote:... najlakše je smeniti jednog čoveka i očekivati od sledećeg bolje.
Nama ne moze svanuti dok ne smenimo DVA coveka.
User avatar
Turija
Posts: 10669
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ne znam zašto su neki na ova dva foruma (treći je zatvoren za neregistrovane) toliko surovi prema ČOVEKU (ne treneru) Rajevcu, kao da je do sada sve bilo uredu, pa su nevolje Voše počele sa njim.Kriv je za sve i svašta i što proba i što ne proba, što je zabrinut, a ne nasmejan, što ne zna koju rupu pre da zapuši.Kad jednu zakrpi na drugoj procuri.Ne znam ko bi se u svemu ovome dobro snašao.Na kraju, zato niko nije ni hteo, NI SMEO, da sedne na Vošinu klupu.Murinja da smo doveli, našlo bi se stotinu zamerki sa ovakvim igračkim kadrom.
Taj talični Borac?
Kaže i Red Firm da smo dobro igrali do Tadićevog gola.A, posle dva minuta potop.Pa, ne verujem baš da ih je Rajevac savetovao da prime onakve golove.Da se to nije desilo, pisalo bi se sasvim drugačije.
Ajd, nek pobedimo ove dve utakmice kući, pa valda ćemo ostati, bar u teoretskoj igri.Prekasno je sada za bilo kakve poteze.Dolazi zima, pa neka se onda problem natenane reši.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Provlačili smo ovde dosta priča o tome kako se kuća gradi od temelja. Izgleda da je po mnogima Milovan Rajevac temelj svega. Ne bih dužio o ovoj temi, svoje mišljenje sam već dao u ovom topiku.
Turija wrote:Kaže i Red Firm da smo dobro igrali do Tadićevog gola.A, posle dva minuta potop.Pa, ne verujem baš da ih je Rajevac savetovao da prime onakve golove.Da se to nije desilo, pisalo bi se sasvim drugačije.
Igrom slučaja sam odabrao mesto za posmatranje utakmice baš iza klupe sa rezervnim igračima. U trenutku kada smo primili gol Rajevac je pozvao Dobrića (da uđe umesto Davidova) koji se zagrevao da ga što pre ubaci u vatru kako bi se igrači malo trgli na sredini terena. Međutim, dok je Dobrić došao do klupe već smo primili drugi gol. Igrali smo bez trojice standardnih u ovoj utakmici (Kačar, Kizito,Nastić), a svi znamo koliko nam je tanka klupa. Do prvog gola je Vojvodina lepo igrala na sredini terena. Ne previše ambiciozno u završnici, ali je držala konce igre u svojim nogama. Tadić i Davidov su odigrali odlično, a da se kojim slučajem kod 0:1 Tadić bolje snašao u petercu kada je nanizao dvojicu igrača Borca (da je ranije šutirao ili dao povratnu u sredinu) utakmica bi bila rešena. Momci su na terenu iskazali dosta truda, ali je sve to uprskano katastrofalnim padom koncentracije u odbrani. Zbog čega se to desilo, teško je objasniti.

Pa sad, ako neko vidi krivicu Rajevca u svemu ovome, onda pretpostavljam da i zna zašto, a takođe vidim da su neki i znali zašto čak i onda kada nisu ni čuli ni videli razvoj događaja na terenu. Brzopleta nagađanja i pretpostavke ne vode nikuda.
Mailman
Posts: 58
Joined: Sat Oct 15, 2005 12:10 pm
Location: u ananansu na dnu mora

Post by Mailman »

Nadam se samo da cu ja biti taj koji se nagledao losih trenera u Vosi i losih rezultata. Bar nek moja deca vide nesto sto lici na fudbal i nesto sto predstavlja trenera na stadionu Karadjordje!
Брзине ти иду у Х...
Locked