17. kolo: Vojvodina-Voždovac 2:0

Ken mahniti

Re: XVII kolo: Vojvodina - Vozdovac, subota, 13.30 časova

Post by Ken mahniti »

Slozio bih se oko svih postova vezanih za malog Babica,meni je on delovao daleko sigurnije od Pekarica,i Nastic je igrao odlicno u kombinaciji sa Mijatom tako da ta nasa bolna leva strana postade opasna :D
Stojanovic je odlican skakac,a kako neko rece za Lazu,klasicna devetka...Akcija kod prvog gola,iz udzbenika i zavrsnica bez greske...Malo mi smeta to cuvanje rezultata,al ajde nek to bude danak neiskustvu a ne losa taktika da ne kvarimo kompletnu sliku.Sve u svemu,dopadljiv fudbal danas.
Milan

Post by Milan »

Toto Riina wrote:U svom postu nisam pisao o severu, vec o zapadu i istoku!

Aj majke ti bez ovih uzvicnika... Kao prvo, od istoka i zapada se ni ne ocekuje pisanje i isticanje parola, vec je dovoljno da se pridruze skandiranju. A kao drugo, mozda i postoji razlog zasto parole nisu iznete...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Stefke

Post by Stefke »

Одлично... Сад ми је тек јасно колико су пањеви гушили игру ових наших младих мајстора. Веселиновић за класу бољи од Шкулетиња. Јованић је одличан голман, бар из овога што се дало видети (неколико добрих реакција). Енверу није био дан, што не значи да се није трудио. Разбијач из Обреновца ме одушевио, биће он одличан играч.
Зајебали су нас за Кићу.... Мијат, Наста, Радоја, Полетановић, Сергеј, Иванић, Бабић, не смеју нигде да се продају..... Само напред клинци, ви сте наш понос! :cheers:
Осврнуо бих се и на стандардно малу посећеност утакмици.... Ови момци заслужују бољу посећеност, већу подршку, а ми би требали и да им је омогућимо... Никад ми неће бити јасно где су сви они људи са финала купа :?:

ПС: Мислим да је била нека парола на истоку (гледам са истока па нисам сигран)....

УПРАВА НАПОЉЕ :!:
Сви у Суботицу :cheers:
Куп је наш..... Али стварно :mrgreen:
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Milan wrote:
Toto Riina wrote:U svom postu nisam pisao o severu, vec o zapadu i istoku!

Aj majke ti bez ovih uzvicnika... Kao prvo, od istoka i zapada se ni ne ocekuje pisanje i isticanje parola, vec je dovoljno da se pridruze skandiranju. A kao drugo, mozda i postoji razlog zasto parole nisu iznete...
Postedi me internet huliganisanja sa tim "majke ti"! Svako ima svoja ocekivanja.
Kao prvo znam zbog cega sam to napisao, a kao drugo to je vec problem tih koji nisu izneli.
Milan

Post by Milan »

Prestacu sa internet huliganisanjem, posto ti u tome nisam dorastao, ne znam tako dobro da se sluzim znakovima usklika kao ti... !(?)

Isto tako, i ja retko sta pisem napamet...
POŠTO OBRAZ ???!!!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Prijatno sam se iznenadio kako je ovo izgledalo danas. Fali nam malo iskustva i stabilnosti, ali to bi trebalo da dodje u narednim utakmicama posto evidentno ima kvaliteta. Alivodic treba vise na treninzima da radi sa malim Zivkovicem i bolje ce se razumeti na terenu. Danas je bio los kad je imao loptu i kad je trebao da konkretizuje akciju. Tu mu Zivkovic nije nista kriv. Zivkovic je bio sasvim solidan danas, osim onog plivanja kad je ostavio Babovica samog ispred Jovanica.

Laza kamikaza radi ono zbog cega je doveden. I tu bih stavio tacku.

Gacinovic i mali Babic su me najprijatnije iznenadili danas.

Vrlo sam zadovoljan danasnjom utakmicom, pogotovo sto mislim da moze samo bolje da bude u buducnosti.

I drago mi je da sam se pokazao kao los prognozer sto se rezultata tice :-D
Passion

Post by Passion »

Stefke wrote:ПС: Мислим да је била нека парола на истоку (гледам са истока па нисам сигран)....
Само је писало 06.03.1914.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Stefke

Post by Stefke »

Passion wrote:
Stefke wrote:ПС: Мислим да је била нека парола на истоку (гледам са истока па нисам сигран)....
Само је писало 06.03.1914.
Моја грешка... Хвала на појашњењу.

ЕДИТ: Ево овде се види....
http://www.sportnetwork.rs/play/65428/j ... zdovac-2:0" onclick="window.open(this.href);return false;
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ovih par minuta ovde fino izgleda, obe ekipe, lici na fudbal. :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Akcent

Post by Akcent »

Ne znam da li je neko primetio u ovom danasnjem programu utakmice na poslednjoj strani ponuda iz naseg nepostojeceg web shopa, artikli sa sve opisom i cenama :mrgreen:
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Turija

Post by Turija »

churguzijanac wrote:Prijatno sam se iznenadio kako je ovo izgledalo danas. Fali nam malo iskustva i stabilnosti, ali to bi trebalo da dodje u narednim utakmicama posto evidentno ima kvaliteta. Alivodic treba vise na treninzima da radi sa malim Zivkovicem i bolje ce se razumeti na terenu. Danas je bio los kad je imao loptu i kad je trebao da konkretizuje akciju. Tu mu Zivkovic nije nista kriv. Zivkovic je bio sasvim solidan danas, osim onog plivanja kad je ostavio Babovica samog ispred Jovanica.

Laza kamikaza radi ono zbog cega je doveden. I tu bih stavio tacku.

Gacinovic i mali Babic su me najprijatnije iznenadili danas.

Vrlo sam zadovoljan danasnjom utakmicom, pogotovo sto mislim da moze samo bolje da bude u buducnosti.

I drago mi je da sam se pokazao kao los prognozer sto se rezultata tice :-D
Delim mišljenje, s tim što ovaj put nisam bio loš prognozer :)
Veoma sam zadovoljan viđenim.Od generacije ,,Verderovaca" i možda polusezone sa trenerom Pavkovićem nisam video bolju Vojvodinu, s tim što ovaj put i mnogo perspektivniju.Posle toliko godina, ponovo se igrao fudbal u Novom Sadu.Ne znam kako pojedini forumaši to ne primećuju?Razlika je drastična između ove ekipe i svih dosadašnje po pitanju fudbalskog znanja, tehnike i talenta.Danas nijedan naš igrač nije fudbalski ,,balvan".
Jovanić u dva navrata sjajne intervencije.Malo mu nedostaje visina za izlazak na centaršut i bolje ispucavanje, ali ima fantastičan refleks.Živković - biće bek od njega i čini mi se ima lep centaršut (za razliku od Vuleta).Nastić u početku nesiguran u prostoru, ali kako je utakmica odmicala sve bolji, kao i Babić.Pekara onakav kakvog ga znamo.Potrebno nam je njegovo iskustvo.Radoja fantastičan na sredini terena, pravi Kapiten (danas je i nosio traku).Poletanović dobar na zadnjem veznom.Par lepih lepih dugih lopti.Alivodić- sada je tehnički naš najslabiji igrač.Čini mi se da mu ovakva Vojvodina neće odgovarati i da će se teško snalaziti u novom načinu igre.Stojanović najprijatnije iznenađenje za mene.Tehnički odličan, a ima visinu i skok igru.Veselinović u izdanju kakvo sam od njega i očekivao.Gaćinović sjajan - izluđivao odbranu Voždovca.
Falio nam je danas samo drugi gol mnogo ranije.Sosa Babić napravio sve 3 izmene, možda sa nijansom zakašnjenja, ali to nije bitno, jer one nisu donele očekivano.Igrači koji su ušli imali su veliku želju, ali su bili slabiji od onih koji su izašli.No, neka nastave da rade, biće sve uredu.Ja lično sam više očekivao od Milinković Savića (deluje mi malo tromo u odnosu na prvu postavu - no ima vremena da promenim mišljenje).Jako mi je žao što Sosa Babić nije dao šansu Mirku Ivaniću, imam osećaj da bi izmena bila mnogo efektnija i ne bi odudarala od sjajnog utiska iz prvog poluvremena.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ово је летак који се делио пре утакмице

Image
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Ovi nasi su svi odigrali dobro i bilo neposteno nekog izdvojiti.Na mene je najjaci utisak ostavio Radoja,ako nas on ne izvadi iz govana kad bude odlazio onda niko nece.Mislim da vec sad vredi milion eura.
Jovanic me odusevio :D Ja mu posle jedne dobre odbrane sa Istoka viknem "Jovanicu majstore " a on pozdravi ....e tako to rade golmani smekeri :)
Kod Vozdovca je ipak Stefan Babovic najbolji igrac.Ma koliko ga svi pljuju on je za mene majstor...lako resava ove situacije 1 na 1
Image
Djisa

Post by Djisa »

Sasa1969 wrote:Kod Vozdovca je ipak Stefan Babovic najbolji igrac.Ma koliko ga svi pljuju on je za mene majstor...lako resava ove situacije 1 na 1
Njegov problem je sto trci manje nego Darko Pancev, slab je u duelu (odma trazi faul, u partizanu ga je jos I dobijao) u principu slabo koristan kad nema loptu, a kad je ima, treba mu specijalna situacija. Kad bi popravio snagu I kondiciju bio bio jedan kvalitetan fudbaler.
Kup je nas!
Turija

Post by Turija »

Jučerašnja utakmica zaslužuje veliku pažnju i analizu, jer smo videli sasvim novu Vojvodinu, ne samo personalno podmlađenu, već fudbalski drugačiju.Mislim da smo juče pristupom i tehničkom potkovanošću, naših mladih igrača, jako iznenadili Voždovac i trenera Zorana Milinkovića.Pobeda je zlata vredna za našu omladinu, ali veoma delikatna za njihov dalji razvojni put.Sada treba biti veoma mudar i iskoristiti potencijal generacije.
Prvo, MORA da ostanu u ovom sastavu 2 godine, uz znatno dužu klupu (tj doselekciju) da bi u drugoj došli do treće šampionske titule.
Svestan sam da je prerano za ovako optimističke prognoze (trebalo bi još par mečeva za sigurniji zaključak), ali mi ovaj tim mnogo liči na onaj iz 1989.Pre svega, po igračkom potencijalu. Zatim, trener(i) ima(ju) veliku šansu da svoje karijere krunišu prvom osvojenom seniorskom Titulom, isto kao Ljupko Petrović 89e.
Ljupku je tada data sloboda i prilika od strane Uprave, a aktuelni treneri danas treba sami da se za nju izbore, gde im je velika pomoć jak i konstantan pritisak navijača (a nadam se i članova Skupština, istinskih Vojvodinaša) na sadašnju Upravu ,,lepljivih prstiju", pritisak koji sprečava velika mešetarenja dotičnih.Takvo stanje će omogućiti da uticaj uprave na teren bude što manji, a time će se stvoriti (pred)uslovi igračima i trenerima za rad sa više slobode i kreativnosti.
Treće, koliko god loše izgledalo uplitanje gradske vlasti u proslavu Stogodišnjice s jedne strane, toliko je dobro sa druge, jer će ozloglašena trojka imati zorta da ne pravi velike mahinacije (sr...a), pošto bi se to loše odrazilo po politički rejting gradske vlasti i gradonačelnika.
Treneri Babić i Kosanović povukli su prvi odličan potez - zamenili su mesta Poletanoviću i Radoji i obojica su prodisali punim plućima.Ako je podmlađivanje ekipe bilo silom prilika, ovo drugo nije; tako da za to prvi :hurray: trenerima.
Mislim da je sledeći ključni potez uvođenje u prvu postavu Ivanića (po meni daleko pre od Sergeja, prema onome što sam juče video od Milinković-Savića).Druga dobra stvar trenerskog para je proba Babića na stoperskoj poziciji.Treća, uvođenje u drugom poluvremenu iskusnijih prvoligaških igrača (Puškarić, Popara), iako nije donelo baš očekivani rezultat, ali teoretski je uredu.Da je umesto Milinkovića ušao Ivanić, mislim da tehnički ne bi izgubili, skoro ništa, izlaskom Stojanovića (čija partija me je juče oduševila).
Neko moje viđenja pravog mesta za Ivanića u našem timu je (možda će se mnogi iznenaditi i imati drugačije mišljenje) deoba utakmice sa Alivodićem (svakom po poluvreme, a razloga je više koje, za sada, ne bih iznosio).
Pohvalio bih i Sir Todića za golmansku poziciju.Za sada Jovanić deluje da je zaslužio mesto na našem golu, ali za to su sigurno zaslužni Žakula i Rockov, koji ne daju da se, trenutno, prvi golman ni za čas opusti.
Čekam(o) sledeću utakmicu :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked