Lav Kup Srbije - sezona 2006/07

User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Mrzim kup! Koja je ovo već sezona za redom da gubim živce već u prvom kolu. Utakmica kranje neobična a kako bi i bila normalna kad je Boskovic(ili je to mozda stvarno bio BOsko Jankovic?) dao tri gola. Za pohvalu je bilo drugo poluvreme kada smo krenuli muski napred. Dobric vrlo dobar, Djuric sjajan u ofanzivi dok Nastic ocigledno jos ne moze da nadje proslosezonsku formu. Normalno i sve pohvale za Kahrimana koji definitivno izrasta u glavni stub nase odbrane!
p.s. Da li je ono stvarno bio Kizito ili je to neki njegov rodjak? Na utakmici sa Partizanom bio je celav a danas je imao kosu ko Rajkard :?:
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Post by nboya »

Sledece kolo, nazalost, sa Bezanijom.
Macva je izgubila 0:4 sto je opet bolje od proslogodisnjih 0:7...
Jbg, nista od Vosinog gostovanja u Sapcu :( ... barem ne ove godine (mozda Djumi uradi nemoguce, pa uvede Macvu u Superligu 8) )

Edit: Kad sam vec kod toga,... prosle nedelje je gostovao na lokalnoj televiziji u emisiji kod Milovana Stepandica. Uhvatio sam samo kraj...
Stepi ga pita kakve su njegove prognoze u vezi zvezde i partizana u kupu Uefa i Djumi je odgovorio: "Ne interesuju mene zvezda i partizan, vise me interesuje da mi igramo sa njima u sledecoj sezoni" 8)
Morao sam pomenuti ovo, lepo je zvucalo :wink:
UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
budababa
Posts: 4013
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Bogami su nas najedili ovi nasi danas. Od pocetka smo krenuli da napadamo, ali je tezak teren vise odgovarao BASK-ijcima, jer se nekoliko puta desilo da pri prodoru nasih krila, koja su vec uspela da pobegnu cuvarima, lopta u jednom trenutku jednostavno ostane u mestu od velike kolicine vode. Penal za goste je bio cist, video sam snimak na Panoniji, a crveni za Pekara je slutio na ruzan kraj ucesca u kupu. Ipak, sa igracem manje za 45 minuta dajemo 4 gola, sto je veliki pomak, prvenstveno na psiholoskom planu. Cudna utakmica, ali ne i nezanimljiva. Ostaje da cekamo protivnika u osmini finala, pa bi bilo lepo da neko da informaciju (ako je ima) kada je zreb.
centar

Post by centar »

Zreb je dirigovan:1/8 Bezanija-Vojvodina
User avatar
KoKanidja
Posts: 615
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Post by KoKanidja »

pa ako se slucajno zajebemo i izbacimo ih, kako ide dalji zreb?
Jel ima negde da se vidi kostur?
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Post by lesa »

evo malo lepih vesti. bojao sam se ove tekme zbog ranijih iskustava ali dobro je. samo se nadam da nece biti nastavljena hirovita igra nasih pa da nsa ofk-a odvali u subatu. jedva cekam tu tekmu pa da i mi konacno vezemo dve pobede
...ti si nasa prva ljubav...
User avatar
kinik
Posts: 211
Joined: Tue Apr 25, 2006 6:05 pm
Location: VOJVODINA

Post by kinik »

Dejane nadji negde kostur celog kupa pa izbaci! Ti si specijalizovan za te stvari! :lol:
1966...1989...201x
Duke
Posts: 236
Joined: Wed Jan 19, 2005 7:19 pm
Location: Podbara

Post by Duke »

Izgleda da je onaj 11-sti samo smetao, nisu naši mogli da se razmahnu! :D
You'll never walk alone!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

ŠESNAESTINA FINALA LAV KUPA SRBIJE
Vojvodina - BASK 4:1 (0:1)



NOVI SAD: Gradski stadion, gledalaca 500. Sudija: Tanović (Subotica). Strelci: Bošković u 54. (iz jedanaesterca), 62. i 66. i Dobrić u 79. za Vojvodinu, a Jovančić u 30. minutu za BASK ( iz jedanaesterca). Žuti kartoni: Bošković (Vojvodina), Popović, Seljimi, Jokić i Salihović (BASK). Crveni karton: Pekarić (Vojvodina, 37. minut).
VOJVODINA: Kahriman 7, Radović 6, Pekarić 5, Đurić 6, Kizito 6, Nastić 7, Dobrić 6, Milutinović 6, Opsenica 7 (Tadić ), Sikimić 5 (Stošić 7), Bošković 8 (Despotović -).
BASK: Todorović 7, Popović 6 (Vukadinović -), Anđelić 6, Seljimi 7, Stojiić 6, Jokić 6, Ptronijević 7, Salihović 6 (Stojanović -), Jovančić 7, Borovčanin 6, Lkić 6 (Radović 6).

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u osminu finala Kupa, ali nisu blistali. Gubili su posle prvih 45 minuta u obezglavljenoj igri, a pri tome su ostali i s desetoricom zbog isključenja kapitena Pekarića. Gosti su poveli iz jedanaesterca, pošto je Milutinović nesmotreno oborio Seljimija, a Jovančić je sigurno izveo penal. Trener Rajevac u nastavku se opredelio za igru preko bokova. Nastić po desnoj i Opsenica po levoj strani bili su konkretniji i doprineli da i učinak Podgoričanina Boškovića bude najzad pravi.

Prestrogo je Tanović pokazao na penal u 53. minutu, a Bošković je postigtao prvi gol. Prethodno je zapaženi golman Todorović boksovao loptu i u padu oborio Boškovića. Druga dva pogotka centarfora Novosađana bila su majstorska. Prvo je centarfor Novosađana posle driblinga sjajno gađao dalji ugao sa šesnaesterca, a zatim je u padu glavom, posle kornera Opsenice, povisio na 3:1.

Sudija Tanović pogrešio je i u finišu, kada je prevideo očigledno igranje rukom Tadića, koji je potom uposlio Dobrića a ovaj je neometan postavio konačan rezultat. S. S.
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Sava Savic wrote: Prestrogo je Tanović pokazao na penal u 53. minutu, a Bošković je postigtao prvi gol. Prethodno je zapaženi golman Todorović boksovao loptu i u padu oborio Boškovića. Druga dva pogotka centarfora Novosađana bila su majstorska. Prvo je centarfor Novosađana posle driblinga sjajno gađao dalji ugao sa šesnaesterca, a zatim je u padu glavom, posle kornera Opsenice, povisio na 3:1.

Sudija Tanović pogrešio je i u finišu, kada je prevideo očigledno igranje rukom Tadića, koji je potom uposlio Dobrića a ovaj je neometan postavio konačan rezultat. S. S.
Ko te placa da tako pises SS,a ne spominjes kontakt u prvom poluvremenu jednog igraca BASKAa i Sikimica u 16m i potezanje,saplitanje...To nisi video...
Sramoti se!!! :oops: :oops: :oops:
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Stara Garda wrote:Sramoti se!!!
Stvarno je velika sramota i za Dnevnik i za tog novinara.Malo je falilo da gosti budu i bolje ocenjeni(igraci FK Vojvodine su samo za 1 bod bolje ocenjeni) od tima koji ih je sa igracem manje puko sa 4-1,toliko o strucnosti
User avatar
Turija
Posts: 10743
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

,,Gospodo novinari,, Gavriloviću i Saviću, bruka je ovo što ste napisali posle utakmice Vojvodina-BASK 4:1.
Vidite trn u oku pobede Vojvodine u lošem suđenje Tanovića, a kada se igraju derbiji u Novom Sadu, ništa niste videli ili niste sigurni ili vam se čini.To je najviše što kažete za suđenje na štetu Vojvodine.Gavrilović dobije mentora, pa se samo ispod potpiše, da mu ne propadne honorar.A, na ostalim utakmicama oštri olovku i sve greške sudije su bile u korist Vojvodine.Posle još to u redakciji nakite i oplemene za naslov i kad pobedimo sa 4:1 dobijemo sliku u štampi da su sudije davale golove za Vošu.
Sramota gospodo novosodski izveštači.Jedini korektan izveštaj dao je u Sportu Vukmirović.
Ne znam ko nas više mrzi žurnal ili gavrilović za naslov ,,Preokret po tanoviću,,.A ŠTA JE SA NEDOSUĐENIM PENALOM ZA VOŠU U PRVOM POLUVREMENU, SA NEDOSUĐENIM FAULOVIMA ZA VOŠU U ZONI ŠUTA, SA SA ŠUTIRANJEM LOPTE OD STRANE IGRAČA BASKA POSLE SVAKOG SUDIJINOG ZVIŽDUKA ZA FAUL NAD VOŠINIM IGRAČIMA, ZA DOSUĐENE NEPOSTOJEĆE OFSAJDE NAŠIH NAPADAČA, A U KORIST BASKA?
To nisu videli ni mg ss , a videli su ,,sigrnu, ruku malog Tadića, za koju ne može ni on biti siguran da li ga je lopta pogodivši u telo dotakla i ruku uz telo.Ne, za to nema dileme kod vajnih novinara, dok jedino Vukumriović, pametno izbegao komentar sa vrha tribina. A, ova dvojica možda utakmicu gledaju dvogledom, pa lopta u očima naraste od ruke do ruke..
Pitanje za novinare:DA LI JE GOLMAN SRUŠIO BOŠKOVIĆA?
DA LI MOŽE GOLMAN SRUŠITI IGRAČA TELOM I OSLONITI SE NA NJEGA PRE NEGO ŠTO DOĐE LOPTA DO GLAVE NAPADAČA I SLOBODNIM RUKAMA SKINUTI LOPTU, NAIZGLED (ZA ,,NAIVNE NOVINARE,,) KOREKTNO?DA LI JE TO MOGUĆE ILI GOLMAN PRAVI FAULOVE SAMO RUKAMA?
Malo duže razmislite, pre nego što sporne situacije JAVNO PRESUDITE.Daleko ste po znanju i od prosečnog navijača ili su navijači samo POŠTENI, za razliku od vas.
Last edited by Turija on Thu Sep 21, 2006 1:21 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Da je ovom decku sto je juce proslavio 18ti rodjendan neko rekao da ce mu "poklon" biti 3 gola od jednog igraca i to od Boskovica,ne verujem da bi ga shvatio ozbiljno,ali eto i cuda se desavaju pa Boskovic daje poklone za rodjendan.

Ako,ajd nek i njega krene,jer iskreno ja se ne secam odavno nekog igraca Vojvodine da postigne het trik na jednoj zvanicnoj utakmici.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8880
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

iskreno ja se ne secam odavno nekog igraca Vojvodine da postigne het trik na jednoj zvanicnoj utakmici.
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Ne treba se puno nervirati oko novinara i TV voditelja, jer oni odavno ne utiču na mišljenje ljudi oko našeg fudala i odigranih utakmica. Žurnal , Sport, ... ma sve novine uglavnom imaju svoj priliv para od klubova i tu ne treba ništa da čudi. Koliko mi se samo puta desilo da sa utakmice na kojoj sam bio pročitam izveštaj koji se kosi sa zdravim razumom. Eto, onaj sramni izveštaj prošlogodišnje utakmice Vojvodina - Partizan 2:3 . Sada uglavnom samo prelistavam štampu.
" Dečko je pun zmajova! "
Locked