Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
kowalski
Posts: 786
Joined: Wed Dec 01, 2010 4:44 pm
Location: Tatooine

Re: Uprava

Post by kowalski »

Ljubomir1996 wrote:Navodno je doslo do malog zastoja oko dolaska Zoke na celo kluba. On zeli sve transparentno i da se zna dug u dinar pre nego sto udje u klub,
Siroma, on bi sve posteno, a oni mu ne daju.
Image
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Uprava

Post by Nikola »

kowalski wrote:
Ljubomir1996 wrote:Navodno je doslo do malog zastoja oko dolaska Zoke na celo kluba. On zeli sve transparentno i da se zna dug u dinar pre nego sto udje u klub,
Siroma, on bi sve posteno, a oni mu ne daju.
A ko je po tebi posten i dobro resenje? Posto vidim da niko i nista nije dobro.
ПУШТАМ КИШУ!
kowalski
Posts: 786
Joined: Wed Dec 01, 2010 4:44 pm
Location: Tatooine

Re: Uprava

Post by kowalski »

Novi vlasnik kluba, ako moze stranac.
Image
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Uprava

Post by Nikola »

Privatizacija je jos daleko i nema zainteresovanih kupaca. Mozemo poslati jedan mail
Mandaricu i Abramovicu, a koje je po tebi sada realno i ostvarivo resenje?
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
King
Posts: 298
Joined: Sun Jan 18, 2009 1:32 am

Re: Uprava

Post by King »

kowalski wrote:Novi vlasnik kluba, ako moze stranac.
Ti bi sigurno zeleo Bajatovića za predsednika kad ti niko ne odgovara.
Roki
Posts: 73
Joined: Sun Jul 14, 2013 9:04 pm

Re: Uprava

Post by Roki »

Nudice se klubovi sami,al ih niko nece hteti....liga je krajnje neatraktivna,nijedan ozbiljan igrac nece investirati na ovim prostorima,svi oni koji su mislili da ulazu u fudbal ozbiljne pare vec su ulozili,u neke mnogo jace lige,gde je i profit mnogo veci....nudjenje blizanaca Arapima i Ruskim lopinama,je krajnje smesno....Ko sto rece Muslin,vreme komunjarena je odavno proslo,pustati nekog da samoupravlja klubom bez da ulaze svoja sredstva danas je veliki luksuz a bogami i ludost,koja u vecini slucajeva vodi u propast i bankrot.....
User avatar
churguzijanac
Posts: 2057
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Uprava

Post by churguzijanac »

Mante se deco, Kowalski je u pravu.

Sto se mene tice, klub moze da se da i dzabe ako ce se taj kome se da, ugovorom obavezati na odredjena ulaganja.

Da, stranac svakako, po mogucnosti Nemac!
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: Uprava

Post by pedjans »

Prvi put se javljam na forumu, iako sam vise od 35 godina na stadionu a vec godinama pratim forum... Mislim da je tacno da je uprava nasa bolna tacka, sto je svakako svima jasno. Ipak, kvalitetno resenje je u ovom trenutku nemoguce naci, verovatno je to i uopste nemoguce bez privatizacije, pa i tada nije sigurno da ce uprava biti bas na nekom nivou, pogotovo u nasim uslovima. Cinjenica je da u celoj prici oko uprave ima mnogo tzv. spinovanja, ali u ovom trenutku je svakako vazno izabrati u sto kracem roku upravu koja bar nece biti gora od dosadasnje, sto bi bio ogroman uspeh. Mislim da je i prica o ogromnim dugovanjima krajnje naduvana, sto pokazuje samo to da neko vec ozbiljno pikira na rukovodjenje klubom... Uveren sam da je situacija loša, ali ne toliko dramatična kao kod npr. blizanaca.
roksanda23
Posts: 16
Joined: Tue Sep 17, 2013 6:40 pm

Re: Uprava

Post by roksanda23 »

Pedjans je napisao "bio bi uspeh izabrati upravu koja neće biti gora od ove". Mislim da je to pogrešan pristup. Na koju prethodnu upravu si mislio? Na onu sa Batom ili sa Balšom?. Sa Batom je funkcionisalo jer je bio autoritet za monoge koji su "bili uz Vošu" jer nisu želeli da mu se zameraju. Što se Balše tiče, on je mlad i FKV je za njega preveliki zalogaj, to je očigledno. Uostalom, kao neko ko je skoro ostao bez oca, nije ni realno očekivati da se on potpuno posveti ovako ozbiljnom poslu kao što je vođenje kluba. Dugovi su očigledno veliki, plate se igračima i zaspolenima ne isplaćuju...Stvarno je teško predvideti ko je taj koji kože da se prihvati da preuzme klub u ovom trenutku.
Zato bih voleo da nam Kokanidja nešto napiše. Nije se javio odavno, pa ako je nešto saznao, a on obično nastupa kao neko ko zna više od ostalih, neka podeli sa nama nova saznanja, ako ih ima.
User avatar
Turija
Posts: 10738
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Uprava

Post by Turija »

Meni se čini da u ovom trenutku niko ne zna pravo finansijsko stanje u Klubu, niti se ono može precizno izračunati bilo kakvim pravljenjem preseka i izvođenjem finansijske matematike.
Saldiranje Voše je proces koji će potrajati i biti prepun nepoznanica i (neprijatnih) iznenađenja.Taj rizik mora biti spreman da ponese (na svojim plećima) svako ko preuzme naš Klub na upravljanje (ne verujem da može brzo doći do privatizacije ili da Klub postane akcionarsko društvo).
Evo zašto smatram da je brzo saldiranje stanja u Voši gotovo nemoguće.Prvo, mislim da niko osim pokojnog Bate ne zna pravo finansijsko stanje u Klubu.Drugo, mnogo igrača, trenera i članova UO je prošlo kroz Klub u proteklih 6-7 godina i za očekivati je da će dosta njih smatrati da Klub nije ispunio sve finansijske obaveze prema njima, pa će se sada odlučiti na tužbe.Međutim, očekujem da se mnoge od tih potencijalnih tužbi daju osporiti na Sudu.Zato mislim da je nama, u ovom času, najvažnije da Klub kooptira ili angažuje odličnog advokata i Predsednika koji će imati instant keša (možda pola miliona evra) da prebrodimo period do zimskog prelaznog roka.
Čak i u suprotnom, da se to ne uspe, Vojvodina neće propasti, jer Vojvodina nije ni Proleter iz Zrenjanina, ni Hajduk iz Kule, ni Mladost iz Apatina, ni ... Jer, Vojvodina je voćka čudnovata.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1892
Posts: 1067
Joined: Fri Jan 28, 2005 3:34 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by 1892 »

Konkretno sa Đorđem Jokićem nikad nije raskinut ugovor, samo mu je predočeno da se na njega više ne računa. Momak je imao platu 10hiljada evra i sada ima potraživanja blizu 130 000e od kluba jer je imao važeći ugovor do juna 2014. To je primer koji ja znam, i taj podatak je 100% tačan, a pretpostavljam da takvih slučajeva ima još. Takođe još nekoliko igrača je zvalo sindikat Mirka Poledice i raspitivalo se koja su im prava oko tužbi i raskida ugovora....sve u svemu, teška situacija.
Come on you Reds!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Uprava

Post by Dejan »

Igrac mora da trenira u predvidjenim terminima koje klub odredi (mislim da Jokic to ne cini) ukoliko zeli da naplati sva ugovorena potrazivanja.
fare
Posts: 2817
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Uprava

Post by fare »

http://www.zurnal.rs/2013/10/09/scepano ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; :frown: . Izgleda da je i Scepa odustao .
limanfkv
Posts: 2842
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Uprava

Post by limanfkv »

Mogu da ti sredim da za 100 evra sutra izadje da ti preuzimas klub. :mrgreen:
nssale
Posts: 179
Joined: Wed Jan 07, 2009 12:02 am

Re: Uprava

Post by nssale »

Ono što mi se čini da bi moglo privući stranog investitora u Vojvodinu jeste činjenica da u Vojvodini ne postoji toliki pritisak za rezultatom kao kod blizanaca pa bi stabilnost i transparentnost rada bili dovoljni za miran rad na duže staze. Vojvodina takođe vrlo lako može da obezbedi mesto za Evropu, a ima i svoj sportski centar. Ipak po meni naša najveća šansa jeste činjenica da u Srbiji ne postoji klub koji ima neku viziju (možda je Čukarički počeo da radi na tome) i čini mi se da onaj ko prvi usvoji neku kvalitetnu strategiju može da pokupi veliki deo kajmaka. Ta strategija ili ponuda za stanog ulagača bi trebala biti pravljenje kluba koji bi na ovim prostorima bio najatraktivniji za mlade igrače-talente i njihov prvi filter ka bogatom zapadu. Srbija ima dobrih reprezentativaca koji igraju na zapadu, Bosna i Hercegovina igra zapaženu ulogu u kvalifikacijama, Crnogorci takođe imaju dobre igrače a odomaćeni su u našem klubu, počeli su i Hrvati da igraju za nas a znamo i kakva im je reprezentacija, to sve govori da na prostoru bivše juge ima mnogo talenta, da im je Vojvodina prihvatljiva sredina i da onda tu može mnogo da se zaradi. Partnerstvo Vojvodina-strani investitor bi moglo višestruko da se isplati svima. I tu i nas i njega briga za stanje u srpskom fudbalu, jer nije cilj da ovde budemo prvi, mada bi vremenom a s obzirom na raspad blizanaca i to postalo realnost, već je cilj da mladi igrači vide Vojvodinu kao svoju dobru odskočnu dasku za usavršavanje i odlazak u veće klubove Evrope. Možda bi dobar primer bio Giampaolo Pozzo, vlasnik Udinezea i Granade a odnedavno i Watforda, ne znam jel čovek "čist" ili ne, ali očigledno voli fudbal i biznis, a ovi njegovi potezi mi izgledaju kao da pravi mrežu klubova po Evropi, šansa Vojvodine bi bila da budemo deo jedne takve mreže.
Post Reply