Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Transferi

Post by shecky »

Ooo dal se to neko slaze samnom konacno? :) Turija?

Radoje ,pa pazi ,nigde ne pise da ne mozemo dovesti neke klince iz drugih srdina , kao sto rekoh malopre ,da bi postigao nesto veliko ,prvo moras zrtvovati nesto.
Mozda sve ovo upravo zbog tog razloga ne bi moglo u fazonu odmah da se uradi , ali za kratak period stvari bi dosle na svoje mesto.
Po nekom nepisanom pravilu ,ljudi momci fudbaleri iz malih srdina su uvek bili bolji i radniji od graCke dece,jer im je to u genima ,tako rade od malena.
Fudbal nije samo lopta i pare ,nego u velikoj meri i psiha.
Kad dovodis igraca moras gledati da bude kompletna licnost ,a recimo Dusan Tadic je najbolji primer toga,upravo bih takve klince voleo da vidim u FCVB.
Nije bas pokojni Bata bio blesav kad je reko da zeli da mladi momci pored fudbalskog znanja imaju i ono drugo znanje i vaspitanje.

Bez da ikog vredjam al pogledajte leba vam Kaludjera kako prica.. pa dete od 7 godina tecnije i razumnije i intelektualnije prica od njega...
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8881
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Transferi

Post by Radoye »

@Turija, upravo o tome i pricam. Naopako drustvo, ne radi se sa decom ni u klubu ni u skoli ni u porodici na kraju krajeva kako treba, i rezultat vidimo.

@shecky - kako ces da dovedes te klince iz manjih sredina, sta ce da bude motivacija njihovim roditeljima da ih daju u Vosu za manje pare nego u neki drugi klub? Otici ce tamo gde im ponude vise, kratko i jednostavno. Roditelji ce svoju decu upisati ko u Bezaniju ko u blizance. Onaj ko je djilkos i klosar bice i tamo djilkos i klosar, ko je vredan i radan uspece i tamo.

Znam da ces da kazes da je motiv mogucnost boljeg transfera u inostranstvo, ali ta mogucnost jos ne postoji. Tek treba je stvoris.

U ovom momentu Vosa ni po cemu ne odskace kao sredina u kojoj mladi igrac moze da zapocne uspesnu karijeru. Mi smo u poslednjih 10-tak godina imali mozda 5 igraca koje smo uspeli dobro da zavaljamo, a koliko nasih omladinaca je zavrsilo na pozajmicama po Crnoj Gori i drugoligaskim klubovima? Po toj nekoj mogucnosti za uspesnu karijeru napolju za mlade igrace mi uopste ne odskacemo od srpskog proseka.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

Izvinjavam se sto prekidam raspravu, ali potpisao je Jagos Vukovic :!: :!: :!:

Blic javlja na dve godine.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... odine-lala" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Transferi

Post by Boske87 »

Odličan ali stvarno odličan potez, vrhunski igrač i za naše standarde ugovor na duge staze, na 2 godine :mrgreen: .
And The Trax goes to... :?:

Znaćemo ubrzo jer rok ističe za sat i po, mada mislim da ima neko pravilo da se može produžiti za 48h ako počnu razgovori između klubova, nisam siguran. Trajković-Vuković bi bila granitna odbrana mada mislim da je Trax zaslužio inostrani angažman a i nama očajnički trebaju pare.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Nevernik
Posts: 520
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:06 pm

Re: Transferi

Post by Nevernik »

Ima potvrda i na zvanicnom sajtu.
Nije los potez.
User avatar
Sale
Posts: 107
Joined: Sun Aug 17, 2008 3:52 pm

Re: Transferi

Post by Sale »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=748555
Iako je njegov povratak u Crvenu zvezdu bio „viđen“, štoper Jagoš Vuković pojačao je Vojvodinu i sa Novosađanima je potpisao dvogodišnji ugovor.
Bio viđen? A oni "ekskluzivno" objavili :unnormal: A šta se i ja čudim, B92 :shit:
This time next year, we'll be cup winners!
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3872
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Sale wrote:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=748555
Iako je njegov povratak u Crvenu zvezdu bio „viđen“, štoper Jagoš Vuković pojačao je Vojvodinu i sa Novosađanima je potpisao dvogodišnji ugovor.
Bio viđen? A oni jedini objavili :unnormal: A šta se i ja čudim, B92 :shit:
I mnogi su se ovde upecali...Brzo se zaboravio čuveni prelazak u zvezdu Abubakara...
Io odio Belgrado
User avatar
N13
Posts: 2066
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: Transferi

Post by N13 »

Auuu, svaka cast. Jako lepa vest, steta sto nije dovedem 10-ak dana ranije, verujem da bismo teze primili dva gola od Serifa!
Ovo znaci samo jedno, Trajkovic odlazi. Ili mozda na zimu tek? Kakva bi to odbrana bila, Delac, Vule, Trajkovic, Jagos :klanjanje:
User avatar
Turija
Posts: 10758
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Dobar potez.
Tim se mora osvežiti.Trebao bi nam još i dobar napadač, pa da uđemo ozbiljno u domaću trku, posle poljuljanog optimizma.

@Boske
i ja sam negde čitao da je definitivni kraj prelaznog roka drugi septembar, tako da bi nam leglo još jedno iznenađenje u vidu c-fora.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8881
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Transferi

Post by Radoye »

To sto Gos'n Turija kaze. :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9819
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Turija wrote: i ja sam negde čitao da je definitivni kraj prelaznog roka drugi septembar, tako da bi nam leglo još jedno iznenađenje u vidu c-fora.
I jedan levonogi poput Semira Tucea :mrgreen:

Sad ce svi reci: "imamo Mijata",ali... dokle

http://www.folhademaputo.co.mz/001.aspx ... 0:0&chnl=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
User avatar
PZS
Posts: 113
Joined: Tue Apr 10, 2012 9:08 pm

Re: Transferi

Post by PZS »

http://www.fkvojvodina.rs/2013/08/jagos ... lazni-rok/" onclick="window.open(this.href);return false;

Izgleda da ide Trajkovic, a cigani izduvali :mrgreen:
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9819
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Uh,ovaj po statistici vise nego odgovara :)
Levo krilo,nije mator,visok,pogledajte odnos broj nastupa/broj golova... a uz to jeftiniji od Onjila... i jos kad se zna da na ovom sajtu Abu vredi 2000000 eura a otisao za serpu ribe,mozda bi i ovaj mogao tako

http://www.transfermarkt.de/de/nerijus- ... 42665.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Mare »

Jedno veliko bravo za upravu, verujem da je Kežman ovde najzaslužniji za ovaj dolazak. Međutim, red je sad da nekog i prodamo inače ćemo bankrotirati, treba nekog udomiti da se preživi ova stogodišnjica kako tako. Jedino ko vredi jeste Trajko, i mislim da bi sad lakše nadomestili njegov odlazak nego Vuletov. Ukoliko Vule ode tu nemamo zamenu, tako da se ipak nadam da neće otići bar do kraja polusezone dok se ne nađe neka zamena. Posle nek ide, zaslužio je. Nerealno je da dovedemo ovoliko igrača a da niko ne ode sem Abua, za koga nismo ni dobili neku kintu. Plan je bio da on ostane do kraja kvalifikacija i da ga puste na njegovo insistiranje u smiraj prelaznog roka i da zaradimo koji evrić, ali se to izjalovilo. Ostaje problem po levoj strani i u špicu, verujem da je Kaluđerović bio taj njihov pik za špic, e sad da li će uspeti da opravda ukazano poverenje videćemo, tek je početak. Pošto verujem da nismo imali neka velika sredstva na raspolaganju ovo je sasvim korektan učinak u prelaznom roku, verovatno bi bilo još bolje da smo se plasirali u tu jebenu ligu Evrope ali šta je tu je, glave gore i koncentracija na JSL, korak po korak, utakmica po utakmica pa da vidimo koliko možemo.
User avatar
N13
Posts: 2066
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: Transferi

Post by N13 »

Tacno je da su Trajko i Vule najkvalitetniji i sigurno najvredniji igraci Vojvodine... ali za njih niko ne zeli da da veliki novac. Pitanje je da li je isplativo prodavati takvog igraca za sicu... ili je isplativije drzati ga do kraja ugovora, pa ako hoce da produzi ok, ako ne, neka sebi trazi klub. Ali jednostavno Trajko i Vule ne smeju otici ispod milion evra. Ako ne moze da se uzme po 1m za njih, onda bolje i ne prodavati.

Ipak smatram da je bolje prodavati mlade igrace koji su se vec afirmisali (ove sezone su to Radoja i Poletanovic, slecede sezone ce to biti mozda Mijat i Kosovic, pa one tamo sezone Sergej... itd). Za mlade talente klubovi sa zapada daju najvece novce, jer obicno takvi igraci imaju ugovor jos neke 3-4 godine, pa ih placaju jer mogu napredovati jos vise. Npr Poletanovic, mlad igrac, igra za reprezentaciju, ima kvalitet, solidno iskustvo (vec dve sezone u prvom timu, 10-ak meceva u Evropi...) ,moze jos napredovati... na toj poziciji imamo jos 5 drugih igraca. Zasto ne unovciti to. Sa Radojom slicna prica.
Post Reply