Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
DUB
Posts: 775
Joined: Thu Feb 03, 2005 7:49 pm
Location: Kafana

Re: Transferi

Post by DUB »

Qr0nJa wrote:Jel neko ima informaciju kad nam je poslednji put igrao neko iz kockaste momčadi?
http://en.wikipedia.org/wiki/Veldin_Kari%C4%87
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

Meni nista nije jasno vezano za ovog igraca. Vidim da je u Gentu dobar deo provedenog vremena bio standardan. Onda je u jednom momentu potpuno ispao iz tima, ali to je bilo nekih 6 meseci pre isteka ugovora pa nije iskljuceno da je povezano sa tim. Medjutim, interesantno je da nije bio standardan u Slavenu. 12 utakmica nije proveo na terenu ni minut, a u mnogim koje je igrao je ili ulazio sa klupe ili bio zamenjen. Jedva cekam da cujem od nekoga iz kluba sta imaju da kazu.
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Transferi

Post by Toto Riina »

Jedino merilo mora biti teren i odnos igrača prema klubu i navijačima, ovde ne sme biti mesta zatucanim da prosipaju svoje ideologije.
Sećam se da je Jorgačević hvalio ovog igrača i ako je standardno odigrao preko 60 utakmica za Gent sigurno ima određen kvalitet. Neka to pokaže na terenu.

Mario podjednako dobro igra na pozicijama levog i desnog beka.
User avatar
Simica
Posts: 156
Joined: Sun Sep 26, 2010 12:52 pm
Location: Old east

Re: Transferi

Post by Simica »

Da li i Mi spadamo u ova dva kluba: "Reći ću samo da je reč o vrhunskom timu, dok je drugi klub jedan od finansijski najstabilnijih".

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... o-Singapur
lazarr
Posts: 817
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: Transferi

Post by lazarr »

Iako je neko nedavno napisao da je dolazak Jovanica vec gotova stvar, ovaj je danas potpisao za Spartak. Ostaje nam da se nadamo da je njegov povratak u Spartak povezan sa dolaskom Aleksića kod nas.
Ako ne dovedemo Aleksića, u nasoj ligi vise nema kvalitetnog golmana koji bi mogao da nasledi Supu.
User avatar
ernesto
Posts: 1213
Joined: Sat Sep 10, 2011 5:37 am

Re: Transferi

Post by ernesto »

Vule izjavio za "vecernje novosti",da bi mu bila cast
da predje u nkp! Znaci ne verujem!!!!
Akcent
Posts: 376
Joined: Fri Mar 25, 2011 2:02 pm
Location: Srpska Atina

Re: Transferi

Post by Akcent »

srkins wrote:deletica je napredak pokupio...

daleko mu lepa kuca...grobarska....sto dalje od nas
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
User avatar
slanina
Posts: 810
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Re: Transferi

Post by slanina »

ernesto wrote:Vule izjavio za "vecernje novosti",da bi mu bila cast
da predje u nkp! Znaci ne verujem!!!!
Ovo treba uzeti sa rezervom,taj beogradski novinarski šljam izvrće većinu izjava naših igrača i uprave ,mada sa druge strane nikad se ne zna nema više Bate možda su se neki okuražili... :twisted:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

Nema sanse da je Vule to izjavio. Pre svega jer nije glup momak i zna da bismo ga na krst razapeli ako bi ostao kod nas. To su novinari govnarcine napisali samo da bi jeli go**a, mamu im jebem usranu. Da sam na Vuletovom mestu tuzio bi ih za to sto pisu.
Last edited by laki on Fri Jun 21, 2013 6:24 pm, edited 1 time in total.
Image
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Junior »

Žurnal
Сећам се да је и кад сам долазио у Војводину пре пар година из Јавора постојало интересовање црно-белих, али је остало само на томе. Наравно да бих волео да играм у квалификацијама за Лигу шампиона, то је крем европског фудбала. Ипак, у овом тренутку и даље сам члан Војводине – рекао је Вулићевић новинарима на Златибору.
Ako je istina, imaćemo ozbiljnih problema sa kapitenom...
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Re: Transferi

Post by vladans »

Za vreme vladavine pokojnog predsednika Vojvodine Ratka Butorovića uvedena je neka vrsta zabrane transfera igrača iz novosadskog kluba u Beograd, u pravcu "večitih rivala".- Mislim da to nije bila zabrana, to je pogrešno protumačeno. Pokojni predsednik je rekao da su svi igrači na prodaju i ako neko od srpskih klubova može da izdvoji novac kao što su to bila tri miliona za Kačara - nije problem. Ako igrač insistira da ide u Zvezdu ili Partizan i ako taj klub ispuni finansijske uslove koje traži Vojvodina, može da ide. To važi za nas, uslovno rečeno starije igrače, za nas je ta cena. Za decu Vojvodine nije dozovoljeno da prelaze u Zvezdu ili Partizan, za njih je važila ta zabrana. U svakom slučaju, Skupština kluba je u nedelju pa ćemo videti dalje.
I onda neko trazi, finog, postenog i lepo vaspitanog profesora, akademika da nam bude predsednik..
Nama treba iskljucivo neka bitanga cije senke ce se igraci usrati, i da im na kraj pameti ne bude a kamoli da ovako nesto izjavljuju..Dve nedelje nije proslo a kapitencina se vec osilio..
Kako je moguce kapitencicu da bas niko od Vas kako ti kazes starijih nije smeo da insistira da predjete kod one gamadi za ovih sest godina?!
Do pre dve nedelje "U Srbiji mogu da igram samo u Vojvodini" a danas "Voleo bih da igram u partizanu", kakav karakter za ponos..
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Re: Transferi

Post by nboya »

Na ovom linku je snimak izjave. Zanimljivo da naslov i tekst nemaju skoro nikakve veze sa izjavom na snimku koji se nalazi u vesti.


http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Vojvodina" onclick="window.open(this.href);return false;


Naravno, Vule nije rekao da bi voleo da igra u Partizanu
UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: Transferi

Post by Tony Starks »

ernesto wrote:Vule izjavio za "vecernje novosti",da bi mu bila cast
da predje u nkp! Znaci ne verujem!!!!
Ruku na srce, niigde u tom članku ne piše da je rekao da bi mu "bila čast" da pređe u nkp. Ali i to što piše su prilično iskrivljene njegove reči. Evo uživo šta je zapravo rekao:

http://www.sportnetwork.rs/play/56620/v ... m-u-humsku" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne sviđa mi se baš mnogo njegova izjava, za moj ukus previše dimplomatski i kalkulantski (doduše teško da se može očkivati drugačije, plus on i ovako nikad nije bio neko ko se snalazi pred kamerama), voleo bih da je direktno odbacio mogućnost prelaska u nkp, ali definitivno nije rekao to što mu se stavlja u usta. Jedino je Mondo pošteno objavio kompletno obraćanje, sa korektnim naslovom, uključujući i tu rečenicu o Ligi Šampiona, koja dobije donekle drugačiji smisao kad se pročita u celosti sa nastavkom:

Vulićević: Partizan? Prvi put čujem... http://www.mondo.rs/s294771/Sport/Fudba ... cujem.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dok su drugi beogradski mediji potrčali da izjavu skrate, istumbaju i uz senzacionalistički naslov plasiraju, pa tako imamo:

Vulićević: Hoću u Partizan (tako je prvobitno stajalo, sad stoji naslov Vulićević: Voleo bih da igram u LŠ) http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=725200" onclick="window.open(this.href);return false;
Вулићевић: Волео бих у Партизан, пита се Војводина http://www.zurnal.rs/2013/06/21/vulicev ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vulićević: Voleo bih da pređem u Partizan, ali pita se i Vojvodina http://novosti.rs/vesti/sport.294.html: ... -Vojvodina" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad se uporede ovi članci sa videom i člankom sa Monda, jasno se vidi kako u praksi funkcioniše zlonamerno novinarstvo: prepoloviš rečenicu ovde, izbaciš suštinu tamo, dodaš nešto malo onamo, nabudžiš senzacionalistički naslov i dobiješ šta si hteo.

Meni se lično takođe najviše ne dopada ta njegova izjava o "nepostojanju zabrane" (opet ako je verno preneta jer je nema na snimku). Istina je da je Butorović uglavnom tu zabranu javno formulisao u smislu "mogu da ih kupe po tržišnoj ceni (nedostižnoj), ali svi znamo šta je to u stvari značilo i kako je u praksi sprovođeno. Kada je ovoj grupi starijih igrača pred Butorovićevu smrt data mogućnost da odu u slučaju ponude, naravno da to nije važilo za ponude blizanaca.

edit: preteče ma Nboya sa snimkom.
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Re: Transferi

Post by mihailov »

Izjava je svejedno šlihtačka za jednog kapitena Vojvodine. Treba da ga je sramota, kakve su sve veličine nosile traku oko ruke u prošlosti...
Setimo se i poslednjeg kola prošle godine sa zvezdom, kad nije odveo ekipu da se pozdravi sa navijačima, pa je posle izjavljivao sve i svašta po novinama. Kako god se priča završi, daleko je on od igrača koji će se pamtiti.
Napred Voso!
User avatar
Rivelinjo
Posts: 306
Joined: Thu May 09, 2013 12:29 pm
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Transferi

Post by Rivelinjo »

vladans wrote: I onda neko trazi, finog, postenog i lepo vaspitanog profesora, akademika da nam bude predsednik..
Nama treba iskljucivo neka bitanga cije senke ce se igraci usrati, i da im na kraj pameti ne bude a kamoli da ovako nesto izjavljuju..Dve nedelje nije proslo a kapitencina se vec osilio..
Šta će nam igrač koji je iz straha u klubu?!
Ako nije tu zato što hoće, neka ide. Klub može da uzme pare, ili da ih pokupe menadžeri, kao što obično biva.

vladans wrote: Kako je moguce kapitencicu da bas niko od Vas kako ti kazes starijih nije smeo da insistira da predjete kod one gamadi za ovih sest godina?!
Do pre dve nedelje "U Srbiji mogu da igram samo u Vojvodini" a danas "Voleo bih da igram u partizanu", kakav karakter za ponos..
Čovek igra za pare. Hoćeš mu ti uplatiti za zdravstveno i penziono svake godine? Dok god na terenu igra pošteno, svaka čast - kud god rešio da pređe. Lepo je kad čovek igra za klub koji voli, ali od ljubavi se ne živi.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Post Reply