Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Mare »

Ono što je sigurno jeste da je Bata bio predsednik koji neće biti zaboravljen.
Iskreno saučešće porodici.
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: Uprava

Post by Tony Starks »

Veliki šok, nisam mogao da poverujem kad je javljeno prvi put. Neka mu je laka crna zemlja i hvala za sve! Prvo i osnovno, umro je čovek kome nije bilo vreme za umiranje, što je samo po sebi velika tragedija, naročito za njegove bližnje. Iskreno saučešće njegovoj porodici i prijateljima. Drugo, logična je zabrinutost svih navijača za budućnost FKV s obzirom na to da je ovo definitivno veliki udarac za klub. No, o tome će se pričati narednih dana, kad se glave ohlade. R.I.P.
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Uprava

Post by Nikola »

Sad kad je najteze moramo biti slozniji i pametniji i odmereniji nego ranije. Lesinara ima i previse, pocev od gradskih struktura, politicara, pa nadalje. Budimo odmereni i u pisanju ovde, sad nije vazno ko sta zeli nego sta je realno, izvodljivo. Da nam se kluba n domognu peconiji, djubroje, gajici, naprednjaci.
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4009
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Rabba »

Pocivaj u miru Bato
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
Salvador
Posts: 1084
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: Uprava

Post by Salvador »

Nikola wrote:Sad kad je najteze moramo biti slozniji i pametniji i odmereniji nego ranije. Lesinara ima i previse, pocev od gradskih struktura, politicara, pa nadalje. Budimo odmereni i u pisanju ovde, sad nije vazno ko sta zeli nego sta je realno, izvodljivo. Da nam se kluba n domognu peconiji, djubroje, gajici, naprednjaci.
Prvo, saucesce porodici.
Drugo, slazem se sa gore iznetim. Sada vise nego ikada moramo biti jedno.
prijatelj fudbala
Posts: 457
Joined: Thu Oct 15, 2009 10:28 am

Re: Uprava

Post by prijatelj fudbala »

Neka mu je laka crna zemlja...

Momenat jeste težak, ali pod hitno mora da se desi Skupština i da se izabere novo rukovodstvo, inače...
TomaNS
Posts: 420
Joined: Mon Mar 22, 2010 12:12 am

Re: Uprava

Post by TomaNS »

Nemoj vise da reklamiras svoje tekstove ovde!
Grba_NS
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
vdn slaninar
Posts: 1025
Joined: Fri Mar 30, 2012 9:46 am

Re: Uprava

Post by vdn slaninar »

ne treba da se bojimo za buducnost,vec da preduzmemo odredjene korake.prvo da mi navijaci nastupimo jedinstveno na saboru i skupstini i mi uzmemo(vratimo) vlast u klubu i opet izaberemo novog vodju.drugo,sad je situacija u pogledu finansija mnogo bolja,jer klub ima para(u ovom prelaznom roku ako dobro prodamo par igraca,mozemo da zaradimo para za funkcionisanje kluba bar dve sezone),znaci treba nam vise neko od poverenja i znanja nego neki "biznismen" koji ima para.trece,u klubu ima zaposleno par bitnih navijaca iz starije ekipe,koji sigurno nece i ne smeju nemo da posmatraju dogadjaje ako krenu protiv interesa kluba.doziveli smo jak udarac u nezgodno vreme jer situacija medju navijacima nije bas najsjajnija,bas zato,zarad visih interesa kluba moramo prevazici neke sitne nesuglasice i svi zajedno stati u odbranu kluba.
User avatar
ristoo7
Posts: 398
Joined: Tue Mar 09, 2010 7:39 pm
Location: Banana drzava

Re: Uprava

Post by ristoo7 »

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/387176 ... no-carstvo
Navijači: Slede obračuni

Članovi navijačke grupe FK Vojvodina kažu da će nakon Butorovićeve smrti vrlo brzo uslediti obračuni navijačkih grupa, previranja, ali i hapšenja. - Bata je bio „veliki tata“, koji je jednim pozivom rešavao sve sukobe među navijačima. Nisam siguran da postoji neko ko će imati toliki uticaj i autoritet, a to će za posledicu imati ozbiljne obračune navijačkih grupa Voše - kaže za „Blic“ jedan od navijača.
Кренула :shit:
User avatar
ДушанСП
Posts: 712
Joined: Tue Apr 23, 2013 4:08 pm

Re: Uprava

Post by ДушанСП »

Немојте уопште да вас изненаде небулозе у новинама,сад ће бити свега и свачега у наредних месец дана.
User avatar
Salvador
Posts: 1084
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: Uprava

Post by Salvador »

Neverovatno je kakav je to sljam, jadni su da ne mogu biti jadniji..
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Re: Uprava

Post by Passion »

Једном шљам, увек шљам.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Uprava

Post by shecky »

Aminujem ono sto je Mare rekao.

Svakako da ce sledeci period biti pogub varijanta ,a FKV ce iz toga izvuci najdeblji kraj,naravno ukoliko se ne reaguje na vreme i sto pre je moguce stane na noge.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4009
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Rabba »

Slazem se sa navedenim do sada, usledice nevidjen medijski pritisak na stari klub, gde ce se svim silama pokusati dodatno destabilizovati ionako nestabilna situacija. Nece biti lako. Najvise pritisaka, naravno, treba ocekivati u pravcu da se Vojvodina prikloni jednom od dva "stuba srpstva", iako treba ocekivati veci pritisak iz crvene polovine. Ovo su samo moja nagadjanja. Iako nisam pobornik teorija zavere, ali postali smo veliki trn u oku nabedjenim govnima iz Beograda. Ovakva situacija im je dosla u pravom trenutku, kada cige jedva sastavljaju kraj sa krajem, a crne ponovo ocekuje generalna rekonstrukcija, gde ce im otici barem 70% baze ekipe.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Re: Uprava

Post by Somborac »

Bato pocivaj u miru!


Sad kad je najteze moramo dokazati da smo mi FKV! Zaboravimo na nesuglasice, puste zelje kako bi svako pojedinacno voleo da izgleda i funkcionise klub za koji svi zivimo. Moramo doneti odluku sta je najbolje ili u datom trenutku i okolnostima najmanje lose za klub i da svi zajedno i jedinstveno stanemo iza dogovorenog resenja iz sledecih razloga:

-gradski vlastodrzci zele po svaku cenu da preuzmu ili udju u klub(postoji otvoren i javan poziv resora za sport, a i gradonacelnik kao vatreni navijac zvezdane ima svoje razloge-koje nije potrebno posebno obrazlagati

-vrsice se snazan pritisak na klub i navijace od strane najuticajnih i najcitanijih medija(VEC SU POCELI) u cilju sto vece podele navijaca kako bi zainteresovani mogli da iskoriste situaciju

- postoje najave da Matijevic junior zeli da udje i vodi klub u ime dva bivsa funkcionera D i G.


Ovaj upis ima za cilj da informise sve o trenutnim pricama(koje kao takve mogu da budu manji ili vise tacne) i da se sto bolje priremimo i razmislimo sta nam je ciniti. Klubski racun posle ulaganja u sportski centar, isplate plata svim zaposlenima i isplate izmedju 300 000-400 000E po sudskoj presudi D nalazi se u malom plusu.

MI SMO JEDNO TO JE NASA SNAGA!!!
Post Reply