fkvojvodina.com
http://fkvojvodina.com/forum/

Majicama do obnove hostinga!
http://fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=2367
Page 1 of 1

Author:  ragazzi di Neoplanta [ Mon Mar 20, 2017 6:05 pm ]
Post subject:  Majicama do obnove hostinga!

Došlo je ponovo vreme za obnovu hostinga. Imamo mesec dana da sakupimo pare, s tim što ovaj put nećemo ići putem donacija, već ćemo spojiti lepo i korisno. Profit od majica će ići za hosting, a svako od nas će imati novu slaninarsku majicu da šeta u ove tople dane koji dolaze. Ako odziv bude kakav je bio i za majice Kosta Hadži, skupićemo pare bez problema, ako ne - ostatak ćemo pokriti donacijama. Cifra je 300 dolara, odnosno 35 000 dinara.

Plan je sledeći - pare za majice će se skupljati unapred i prilikom porudžbine će se reći veličina (dimenzije će biti kao i za majice Kosta Hadži, ali ću postaviti i dimenzije za svaku veličinu). U narednih 7-10 dana će izaći konačno grafičko rešenje za majice. Do tada skupljajte pare :D

Što se tiče štampe, nabavke majica to imamo rešeno, grafičko rešenje je u pripremi - ali takođe pozivam sve talentovane slaninare da ako smisle i nacrtaju nešto mi pošalju na pp pa ćemo razmotriti (samo imajte na umu da se radi sito štampom, tako da obratite pažnju na broj boja i program u kom radite).

Takođe ako je neko voljan da pomogne što se tiče sakupljanja para i porudžbina, ako ima otvoren dinarski račun, bilo bi dobro da se javi. Član koji je prošle godine to preuzeo na sebe zbog privatnih obaveza nije u mogućnosti ove godine.

Author:  severozapad [ Mon Mar 20, 2017 6:35 pm ]
Post subject:  Re: Majicama do obnove hostinga!

Da nije pretekla neka majica Koste od proslog puta, L?
Ukoliko jeste, moze na pm.

Author:  Stefke [ Mon Mar 20, 2017 8:45 pm ]
Post subject:  Re: Majicama do obnove hostinga!

severozapad wrote:
Da nije pretekla neka majica Koste od proslog puta, L?
Ukoliko jeste, moze na pm.


+1

Author:  ragazzi di Neoplanta [ Mon Mar 20, 2017 8:55 pm ]
Post subject:  Re: Majicama do obnove hostinga!

Nekoliko ljudi me je i lično pitalo za te majice, videćemo kakvo je interesovanje možda budu i ove majice sa motivom Koste Hadžija.

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/