fkvojvodina.com
 
It is currently Sun Jan 21, 2018 9:06 pm

All times are UTC + 1 hour
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Pravila foruma
PostPosted: Wed Jun 01, 2011 10:01 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jan 19, 2005 8:51 pm
Posts: 3982
Location: Liman 3
1) Ovaj forum je napravljen prvenstveno za navijače Vojvodine, ali i za ostale dobronamerne ljubitelje fudbala. Na forumu nije dozvoljeno vređanje i omalovažavanje značaja i istorijskih uspeha FK Vojvodina, kao i njenih navijača.

2) Zabranjeno je na bilo kakav način izazivati nacionalnu, rasnu ili versku mržnju. Svi postovi koji budu ovakve tematike biće brisani sa foruma, a članovi foruma koji su ih ostavljali biće najpre opomenuti, a zatim privremeno ili stalno odstranjeni sa foruma.

3) Zabranjeno je bilo kakvo uplivavanje politike na forum, kao i protežiranje ili kritikovanje ijedne političke partije. Zabranjeno je pokretanje rasprave, kao i nadovezivanje na istu, o dnevno-političkim temama.

4) Zabranjeno je vređanje, omalovažavanje i uznemiravanje drugih članova foruma. Zabranjeno je korišćenje vulgarnih izraza i izraza koji vređaju dostojanstvo drugih forumaša. Svako kršenje ovog pravila kažnjavaće se privremenim ili stalnim odstranjivanjem sa foruma.

5) Zabranjeno je ostavljanje poruka lične prirode, reklamiranje bilo kakve prirode i ostavljanje bilo kakvih privatnih podataka na forumu, bilo ličnih, bilo tuđih.

6) Novu temu mogu da započnu samo administratori foruma. Ukoliko smatrate da ima osnova za otvaranje nove teme, molimo Vas da kontaktirate nekog od administratora, koji će razmotriti Vaš zahtev.

7) Pre postavljanja pitanja u vezi nečega, proverite da se o tome već nije pričalo na forumu. Postovi koji sadrže pitanje na koje je već ranije odgovoreno biće automatski brisani.

8) Prilikom odgovaranja na neki post, citirajte deo poruke na koji odgovarate u svom tekstu, kako bi rasprave bile što jasnije i preglednije.

9) Poruka mora imati veze s temom topika u kojem pišete. Nemojte pisati u pogrešne topike ili skretati diskusiju u pogrešnom smeru. Poruke koje nisu tematski vezane za taj deo foruma ili raspravu biće obrisane ili preseljene tamo gde pripadaju.

10) Poruke moraju biti čitko napisane. Molimo Vas da se pridržavate gramatičkih pravila pri pisanju. Vodite računa o velikim i malim slovima, interpunkciji i redosledu reči u rečenici. Pišite postove kao da pišete pismo ili e-mail.

11) Velika slova prilikom pisanja smatraju se vikanjem, te će svi postovi koji sadrže samo velika slova biti brisani od strane moderatora i administratora.

12) Zabranjeno je višestruko uzastopno postovanje u jednom topiku od strane istog člana foruma. Član foruma može ostaviti dva uzastopna posta u istom topiku jedino ukoliko između dva postovanja protekne minimum 6 sati. Ukoliko član foruma već jeste ostavio post, a smatra da o zadatoj temi može da kaže još nešto, treba da koristi opciju edit. Ukoliko se član foruma ogluši o ovo pravilo i ostavi dva uzastopna posta u roku kraćem od 6 sati, drugi post će mu biti automatski brisan. Prag tolerancije biće naročito smanjen za forumaše koji bez razloga ponavljaju iste poruke u više postova. Oni koji se ogluše o upozorenja moderatora i administratora biće privremeno ili stalno odstranjeni sa foruma.

13) Postovi koji budu sadržali samo smajlije biće automatski brisani sa foruma, jer kvalitativno ne doprinose raspravi.

14) Ukoliko se ustanovi da jedan korisnik ima više od jednog naloga na forumu, sledi automatski ban za svaki nalog.

_________________
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by TBF Photoshop Forum